Westerlo D – u12 (3-1)

Opstelling SV Grasheide: Thomas Vanhove, Senne De Raedt, Ferre Heremans, Isahia Weyns, Staf Nys, Renzo Holemans, Luca Bosmans, Thorben Thissen, Matisse Geens, Wout Bosmans, Twan Van Egdom, Sander Koenig – Coach: Danny Weyns Manager: Danny Bosmans.

Periodestanden: 1-1, 0-0// 2-0, 0-0

Nieuw seizoen, nieuwe truitjes (foto). Het begon zeer goed voor de bezoekers! Twan stuurde zijn maatje Matisse Geens in de Westelse Dreef en die gaf de plaatselijke sluiswachter het nakijken. Even later nam Alex Devos, (Westerlo-nummer 7), de enige speelSter en ook de STER op het veld, een corner die overhoeks in de kooi van Thomas Vanhove belandde.

Het bleef op- en neergaand, maar in het derde kwart moest onze andere goalie Senne De Raedt zich gewonnen geven na twee plaatselijke schoten die in de kluts werden afgeweken en zo in de touwen bolden.
In de slotfase kreeg Grasheide nog enkele kans(jes) om langs Sander en Wout de aansluitingstreffer te versieren, doch iedereen kon met een 3-1 eindstand vrede nemen.

Nu zaterdag 9 september om 9u30 staat er U12 Grasheide-Noordstar op de affiche. Een ploeg die in 1930 werd gesticht als Noord”ster”(Noorderwijk-vandaar de gele ster op hun truitjes).

Opa