u12 – Noordstar (4-2)

Opstelling Grasheide: Senne De Raedt, Ferre Heremans, Isahia Weyns, Staf Nys, Renzo Holemans, Kylian Cuypers, Luca Bosmans, Wout Bosmans, Sander Koenig, Twan Van Egdom en Matisse Geens. Coach: Danny Weyns. Manager: Danny Bosmans.

Periodestanden: 2-0,0-0//0-2 en 2-0.

Geelblauw verwelkomde nieuweling Kylian Cuypers (foto) uit Schriek. Het enige dat deze rijzige elfjarige nog moet leren is letterlijk de handen uit de mouwen steken…..ofwel zijn dit truitjes met bijzonder lange armstukken :).

De lokale aanhang kon al vroeg in de match juichen! Keeper Senne gaf een fluwelen baltoets aan Isahia, die het estafettestokje doorgaf aan Luca. Deze bediende in één tijd de Ferre die Stafke in het straatje stuurde. Het volgende station was Matisse die koerspaard Twan van de nodige haver voorzag zodat Renzo de lederen knikker in één toets tegen de touwen kon sturen. Een andere knappe actie van Wout en Sander liet aan Matisse toe om de score te verdubbelen. In de tweede periode kwam Noorderwijk meer en meer aandringen en tweemaal bracht de paal redding voor de Grasheide.

Juist na de rust zaten de meeste thuisspelers nog met hun hoofd op Grasheidekermis, want op enkele minuten stond er 2-2 op de onzichtbare bordjes. Doch Grasheide plantte in de slotfase nog 2 mooie kersen op de taart. Eerst Matisse met een onrechtstreekse vrijschop vanop 22 meter en dan Twan die in de slotseconde de 4-2 eindstand vastlegde.

Nu zaterdag om 9u30 worden we in Koningshooikt verwacht. KV Hooikt bracht met wijlen Theo Van de Velde in de jaren zestig zijn bekendste speler voort. Theo speelde ongeveer 400 wedstrijden in het eerste elftal van Antwerp dat toen al die jaren toonaangevend was in Eerste Klasse.

Opa