u12-Westerlo (4-5)

Opstelling Grasheide: Senne De Raet, Thomas Vanhove, Isahia Weyns, Renzo Holemans, Staf Nys, Thorben Thissen (foto), Sander Koenig, Wout Bosmans, Kylian Cuypers, Luca Bosmans, Twan Van Egdom en Matisse Geens. Coach: Danny Weyns Manager:Danny Bosmans

Periodestanden: 1-2,1-1// 2-0 en 0-2.

Onze jonge veulens namen direct de Westelse stier bij de horens en het was Renzo Holemans die de eerste halve kans kreeg, even later gevolgd door schoten van Luca en Matisse. Rond de 5de minuut koos het bezoekende nummer 8 het hazenpad, maar met een laatste lenderuk kon de Senne onheil voorkomen. In de holder-de-bolderfase die daarop volgde moest onze goalie toch het hoofd buigen. Amper had Grasheide de aftrap genomen toen een Westerloos duiveltje de voorsprong verdubbelde. Dan kregen we een mooie SV-goal met een gouden randje! Isahia ontfutselde het leder, vond Matisse op de juiste plaats, stuurde Twan in het straatje die het leder naar Thorben gaf….Staf stond beter opgesteld en van 15 meter afstand deed hij de netten trillen. Onze geelblauwe gasten liepen opnieuw uit en het was Twan die met een kanonbal voor de 2-3 ruststand zorgde.

De derde periode was voor de gastheren: Wout in de richting van Kylian die aan Matisse toeliet om de bordjes in evenwicht te brengen. Na een verre uittrap van Thomas Vanhove nam Staf de bal in één tijd op de slof en bracht de Grasheide-aanhang in extase. Dan volgde voor de talrijke thuissupporters nog een tiental minuten nagelbijten….Westerlo maakte gelijk en in de slotseconden van deze aangename ontmoeting namen de Kempenaren nog de volle buit mee.

Volgende week hebben we een weekje rust om opnieuw er tegenaan te gaan op zaterdag 4 november om 12u30 tegen Noordstar A (Noorderwijk).

Opa