Noordstar – u12 (5-2)

Opstelling Grasheide: Senne De Raet, Thomas Vanhove,  Isahia Weyns, Renzo Holemans, Ferre Heremans, Thorben Thissen, Wout Bosmans, Kylian Cuypers, Luca Bosmans , Staf Nys, Twan Van Egdom en Matisse Geens. Coach: Danny Weyns, coach: Danny Bosmans

Periodestanden 0-2,0-0// 0-0 en 5-0.

U leest het goed!!! In het slotkwartier toverden de Noorderwijkenaren een 0-2 achterstand om in een 5-2 voorsprong met dank aan de pootjes van hun plaatselijke vedetten Bent(2), Daan(1), Arne(1) en Arvid(1). Wij vragen ons het af hoe dat Noordstar uit 3 halve pogingen 5 maal de korf heeft laten trillen! En onze pakkeman Senne kunnen we zeker niets verwijten!

Matisse Geens nette de eerste goal waaraan minstens 5 assist aan voorafgingen….Kylyan, Isahia, Ferre, Renzo en de volgende hebben we niet meer kunnen herkennen. Stafke had na een aanspeelballetje van Thorben , Wout en Luca een corner kunnen versieren. Iedereen kent dan het scenario…..Twan neemt de corner..geeft een pasje naar Matisse die het leder teruggeeft aan Twan….en deze keer lukte alles! En 0-2.

In de slotfase ging SV helemaal ten onder op het mooie kunstgras van Noorderwijk. Dus volgende week om 9u30 thuis beter tegen ‘Jeut’.

Zelf wil ik eens iets toevoegen aan de sfeer in deze ploeg. We zijn met 14 spelers (veel) maar veel gezaag en zever is er niet in het team. Samen met de glimlach een koffie en een thee drinken ….we winnen wel liever meer.

Jan