u12 – Hooikt (2-2)

Opstelling Grasheide: Senne De Raet, Isahia Weyns, Renzo Holemans, Ferre Heremans, Torben Thissen, Wout Bosmans, Kylian Cuypers, Luca Bosmans, Sander Koenig, Staf Nys, Twan Van Egdom en Matisse Geens. Coach: Danny Weyns  Manager: Danny Bosmans.

Periodestanden:0-0, 2-0//0-0 en 0-2. – Foto: de supporters van Grasheide

Het mag ook eens meezitten voor onze U-twaalven! Jeut was zonder meer de betere ploeg! Ten bewijze de hoekschopverhouding: 4 tegen 15. Het eerste kwart  heerste er paniek in de tent van de thuisploeg maar dan kregen we plots,in het begin van de tweede time,  op deze 11 november de mooiste verrassingsaanval van het seizoen: Senne legde het balletje klaar voor Isahia die Stafke de nodige munitie aanbood; Ferre, Luca en Torben lanceerden messcherp Twan die Matisse in de loopgraven stuurde….die dacht “het wordt hier  te gevaarlijk”, gaf alles terug naar Twan die de trekker overhaalde(1-0).

Even later verdubbelde Twan de score en daarbij hadden Renzo en Sander een pootje in deze 2-0. De derde en vierde periode zette de bezoekers hun turbo aan. Na een holder-de-bolderfase wandelde de bal ongevraagd naast de Senne binnen. Het was Matisse Verduyckt die de goal op zijn naam kreeg. Hooikt was na herhaalde aanvallen er  zeker van de doelen aan de Galeistraat behekst waren….tot dat Noah Debot de score in evenwicht bracht. Kylian, Wout en compagnie haalden het onderste uit de hun kast en moesten even later figuurlijk hun hart vasthouden toen een onrechtstreekse vrijschop er rechtstreeks invloog(afgekeurd) . Het bleef maar duren en op een Hooiks bananenshot werd onze goalie nog eens getest. De bal likte, na tussenkomst van zijn albatrosarmen, de buitenkant van de paal. In de slotfase viel Matisse nog uit met een kniekwetsuur.

Al bij al een meer dan onderhoudende pot voetbal.

Opa