u12 – Booischot (3-5)

Opstelling Grasheide: Senne De Raet, Thomas Vanhove, Isahia Weyns, Renzo Holemans, Ferre Heremans, Torben Thissen;, Wout Bosmans, Staf Nys, Luca Bosmans, Kylian Cuypers, Twan Van Egdom en Matisse Geens. Coach: Danny Weyns  Manager: Danny Bosmans

Periodestanden: 1-0,1-2//1-2 en 0-1

Voor vele spelers van SV “de match van het jaar”! Sinds jaar en dag zijn deze ploegen aan mekaar gewaagd met als extra cachet het zesde studiejaar van Heist-Goor. Daar hebben we 7 spelers van SV Grasheide maar ook 2 plechtige communicanten die het bij de zwarte kleuren van Booischot zweren. Jonas Laureys (voorheen bij SV-afwezig vandaag) en Yani Alcalde Ordonèz met wat bloed van Messi en Pélé in de aderen.

Booischot begon met Yani tussen de palen en het begin van de wedstrijd was op- en neergaand. Na 7 minuten kreeg Renzo de bal aangespeeld van Luca en Isahia ….Renzo stuurde de bal ,na een hopeloze poging , richting Booischot …. de bal belandde op de knikker van Dean Baeten die zijn goalie Yani te grazen nam (1-0). In het tweede kwart staken de bezoekers wat meer hun neus aan het geelblauwe venster en 4 minuten later stond er 1-2 in ons notaboekje. Eerst een mooi uitgespeelde goal (1-1) en dan een corner waarbij Grasheide vergat te verdedigen en die rechtstreeks de thuistouwen zoende (ondanks een hopeloze kangoeroesprong van de Senne). Bij de hervatting aan de middenlijn stuurde Kylian de bal tot bij Torben die aan Twan Van Egdom de mogelijkheid aanbood om zijn klasgenoot tegenvoets goedendag te zeggen (2-2).

Bij de rust hadden de bezoekers wat gewisseld. Keeper ‘Acalde Ordonèz’ stond plots (met #3) in de spits en bij de eerste poging gaf hij zijn vriend Thomas Vanhove met een boogshot het nakijken(2-3). Het werd zelfs 2-4 en toen schoot Grasheide wakker. De aansluitingstreffer werd gemaakt naar een nooit geziene holder-de-bolderfase…eerst de knie van Wout, dan de enkel de Ferre, de rug van Stafke, het achterhoofd van Kylian en na een eindeloos flipperkastduel prikte Matisse de 3-4 binnen. Grasheide bleef in het aanvalsvak maar bij een zeldzame tegenprik legde SVK de 3-5 eindstand vast.

Zaterdag 9 december trekken we met banier en vlag naar Nijlen voor de laatste match van 2017.

Opa

Foto:

1.De helft van de jongens van het 6de leerjaar van Heist-Goor: Ferre-Twan-Torben-Thomas-Luca-Senne-“vreemdeling Yani” en Renzo.

2. 3 keepers in 1 klas: Thomas Vanhove – Senne De Raet – Yani Alcalde Ordonèz