Nijlen – u12 (2-4)

Opstelling Grasheide: Thomas Vanhove, Luca Bosmans, Isahia Weyns, Renzo Holemans, Ferre Heremans, Torben Thissen, Wout Bosmans, Staf Nys, Kylian Cuypers, Twan Van Egdom en Matisse Geens. Coach: Danny Weyns Manager: Danny Bosmans

Periodestanden: 1-1,0-0//1-1 en 0-2

Dit was de laatste wedstrijd in deze reeks voor Nieuwjaar en dat tegen, op papier, de zwakste tegenstrever : Nijlen B dat slechts 1 puntje verzamelde  en dat na een draw tegen Westerlo.  Nijlen A speelt in provinciale.

We wisten niet wat we in de aanvangsfase zagen….Mathijs Peeters (Nijlen) zette 3 geelhemden in de wind en vloerde met een grondscherend schot Thomas Vanhove. Stafke toverde even later, op corner,  de gelijkmaker uit zijn hoed en met deze 1-1 werd er gerust . Grasheide werd pas wakker nadat Kaywan (een nieuweling met Afrikaanse roots) er 2-1 van gemaakt had. Dan was het de beurt aan Twan, Torben en Renzo om nog 3 kersen op de taart te planten. In de slotperiode werd een bevroren Thomas Vanhove nog gewisseld voor Luca Bosmans die nog juist geteld 4 keer van dichtbij zag dat de bal rond is.

Daarmee zit het eerste deel van de competitie er op. SV stond in een goede reeks met Bonheiden als numero uno. Onze spelers wonnen enkele matchen, verloren er enkele…kortom ze speelden mee….ze wisselden goede met slechte wedstrijden af. Volgens mij werd hun beste wedstrijd op Berlaar met 2-0 verloren (23.09). De spannendste ontmoeting kregen we op 11 november te zien tegen Hooikt (2-2).  Het sterkste punt van dit team is de goede groepsgeest .

Opa

Foto: de zoveelste corner van Grasheide.