KFC Putte- u12 (0-6)

Opstelling Grasheide: Senne De Raet, Luca Bosmans, Isahia Weyns, Renzo Horemans, Ferre Heremans, Torben Thissen, Wout Bosmans, Staf Nys, Kylian Cuypers, Sander Koenig, Twan Van Egdom en Matisse Geens.
Coach: Danny Weyns Manager: Danny Bosmans

Periodestanden: 0-0,0-4//0-1 en 0-1

Coach Danny Weyns, zelf in een vorig leven een top-zaal-voetballer, verweet zijn spelers enkele dagen geleden…”geen fysiek…stop met computerspelletjes”…en zijn kornuiten gaven hem tegen Putte een gevat antwoord: 0-6!!! Voor onze Staf Nys is dit de match van het jaar….om tegen zijn klasgenoten eens te zeggen dat er op Grasheide echte voetbal gespeeld wordt.

Grasheide stormde in de aanvangsfase in de aanval maar shots van Renzo, Isahia, Torben, Stafke en Wout misten de goede richting. In de tweede periode zagen we het beste U12-Grasheide van het seizoen. Na een enig mooie combinatie opende het duo Geens-Van Egdom de debatten. Even later verdubbelde Kylian Cuypers de stand…..zelden een gelukkigere mamma gezien!! Ouderdomsdeken Twan(°18.01.2006-foto) voegde er op aangeven van Sander er nog ééntje bij . Koffiedrinken dachten we allen maar dat was zonder Luca Bosmans gerekend die met een enig “winkelhaakdoelpunt” de stand op 0-4 bracht.

Tijdens de tweede helft domineerde SV totaal maar afwerken lukte de blauwgelen minder. Op een tegenaanval lanceerde Sander zijn klasgenoot Matisse die geen medelijden had met de Putse doelwachter. In de slotfase trapte Ferre Heremans de finale 0-6score tegen te touwen. Dit was zeker de gemakkelijkste overwinning van het seizoen!!! Speciaal voegen we er een tweede foto aan toe !! Tot driemaal toe deden de Galeistraatspelers een duik in de Putse vettige modder om de wasautomaat van moeder Sofie Geens uit te testen (haar beurt om de truitjes op te frissen). Zaterdag om 9u30 tekenen we op de Grasheide wederom present tegen Muizen.

Opa