u12 – Muizen (7-0)

Opstelling Grasheide: Senne De Raet, Thomas Vanhove, Isahia Weyns, Luca Bosmans (foto), Renzo Holemans, Torben Thissen, Wout Bosmans, Staf Nys, Kylian Cuypers, Sander Koening, Twan Van Egdom en Matisse Geens.

Coach: Danny Weyns  Manager: Danny Bosmans

Periodestanden: 2-0, 1-0//4-0 en 0-0

We hebben de fluitenier van dienst al veel  verwenst, maar op Robbe Van Looy (één van de spelers van de reserven van Grasheide) viel niets op aan te merken. Met plezier mag hij van ons terug komen op zaterdag 17 februari als Balder om 9u30 op bezoek komt. Dit is een echt ingangsexamen en wie dan met grote onderscheiding lukt, staat zonder twijfel 6 weken later ergens in Brugge of Standard te vlaggen.

Onze vrienden uit Muizen hadden op het laatste moment nog 5 jongeren moeten oproepen omdat bijna de ganse ploeg met griep tussen de lakens lag. Voor dat geelgroen goed besefte dat de match bezig was, waren hun touwen al driemaal opgewarmd in de eerste helft: tweemaal Twan en éénmaal Matisse na een mooie doorschuifactie van Torben en Staf. Ook na de rust werd alleen op de helft van Muizen gelopen. Twan kreeg op de linkerkant de lederen knikker aangespeeld van zijn buurman Luca en 4-0 stond in ons boekje. Na een verre uittrap van Thomas kreeg Renzo de bal op de slof en enkele seconden later kon een vijfde roos in de vaas gezet worden. Woutje, onze centervoor, stuurde Kylian in het straatje en nummer 6 was een feit.  Grasheide bleef maar duwen en na een korte uittrap van ons zwaargewicht Senne De Raet kogelde onze “stopper” (nu heet dat ‘de laatste man’) Isahia Weyns de laatste goal van deze goede partij voor ons binnen.

Volgende zaterdag om 11u trekken we met veel moed naar KV Bonheiden. Bonheiden U12 heeft sinds midden 2017 het woord “verliezen” in zijn woordenboek geschrapt.

Opa