Hooikt – u12 (5-0)

Opstelling Grasheide: Senne De Raet, Tomas Vanhove, Isahia Weyns, Ferre Heremans, Sander Koenig, Luca Bosmans, Renzo Holemans, Torben Thissen, Kylian Cuypers, Staf Nys, Twan Van Egdom en Matisse Geens.

Coach: Danny Weyns Manager: Danny Bosmans

Periodestanden: 1-0, 1-0// 1-0 en 2-0.

Het werd op alle gebieden diepvriesvoetbal: de thermometer had geen goesting om zijn neus boven het nulpunt te steken en ook de wedstrijd was een koude bedoeling of toch voor ons.

Hooiktenaar Ties Beginne deed in het begin van de match zijn naam alle eer aan want bij de eerste aanval belandde het leder in het bezoekende mandje. Ook nummer 3 en 4 van de thuisploeg waren van zijn pantoffels. Grasheide lanceerde daarna een kortstondige stormloop maar veel verder dan enkele halve kansjes konden er niet versierd worden.

Koningshooikt, de geboorteplaats van de schrijver van dit verslagje, domineerde het laatste driekwart van de wedstrijd.  Mathis Verduyckt verdubbelde de score en vanaf dat moment droogden de SV-kansen meer en meer op. In de slotfase werden de forfaitcijfers nog vastgelegd na een own-goal. De gelukkigste persoon langs de geelblauwe kant was misschien de mama van Sander Koenig die een mand propere was in ontvangst kon nemen.

Een minder goede wedstrijd is zeker geen slecht seizoen. Volgende zaterdag om 9u30 staan we met zijn allen in de supportersloge aan de Galeistraat voor de ontmoeting tegen Elzenstraat.

Foto: de 4-0 van Hooikt.

Opa