KFC Muizen – u12 (4-2)

Opstelling Grasheide: Senne De Raet, Isahia Weyns, Ferre Heremans, Sander Koenig, Wout Bosmans, Renzo Holemans, Luca Bosmans, Torben Thissen, Staf Nys, Twan Van Egdom en Matisse Geens.

Coach:Danny Weyns  Manager: Danny Bosmans

Periodestanden:1-1, 1-1// 1-0 en 1-0

Zeker niet de beste wedstrijd van het seizoen van onze U12-ploeg in deze bijtende koude en dit op een licht besneeuwd terrein. Dat Frank De Boosere de diepvriezer had opgezet bewees Stafke Nys die voor de eerste maal met thermisch ondergoed speelde. Zoals de laatste weken meer het geval is werd voor het  duo Senne De Raet en Luca Bosmans gekozen tussen de staanders.

Grasheide opende de debatten met tweemaal een schot van Twan op de paal. Dat was maar uitgesteld! Isahia stuurde Renzo op het jaagpad die de bal doorschoof naar Matisse…deze dacht “bij Muizen staat precies Sinterklaas in de goal” en ja… de thuiskeeper verkeek zich helemaal op een echt pisschot. De geelgroenen maakten nog gelijk maar bij de eerstvolgende tegenprik van de bezoekers dwongen Ferre en Torben een hoekschop af. Matisse trapte deze corner in éénmaal tegen de touwen (zie foto). Het derde thuisdoelpunt was een kopie van deze treffer. Grasheide bleef de betere ploeg, maar voor de derde maal weigerde de lat mee te werken. Tijdens de rust kwam een ooievaar uit het nabije Planckendael op het veld  even kijken wat de tussenstand was (2-2).

Na de koffie kreeg coach Danny Weyns zijn ploeg niet meer aan de praat ook al liepen Wout Bosmans en Sander Koenig zich nog in het zweet. Naargelang het middaguur vorderde werd Muizen de betere ploeg en rondde nog een fraaie aanval af met een vierde doelpunt.

Nu donderdag 22 maart om 18u30 staat de inhaalwedstrijd Grasheide-Putte op het programma. En zaterdag om 9u30 komt Bonheiden op bezoek.

Opa