u12 – KFC Putte (9-1)

Opstelling Grasheide: Senne De Raet, Luca Bosmans, Isahia Weyns, Ferre Heremans, Sander Koenig, Thomas Vanhove, Torben Thissen, Kylian Cuypers, Renzo Holemans, Staf Nys, Wout Bosmans, Twan Van Egdom en Matisse Geens.

Coach: Danny Weyns, Manager en Referee: Danny Bosmans

Periodestanden:2-1, 0-0//5-0 en 2-0

We hadden aan weervrouw Jill Peeters (Grasheide) beter weer gevraagd en onze bede werd gehoord. Deze match moest normaal op 10 februari gespeeld worden maar wegens de griepepidemie in Putte-dorp werd pas vandaag beslist wie de “numero uno” bij de U-twaalven in groot Putte is. (Heenwedstrijd 0-6 voor SV).

De 9-1 eindscore is zeker niet overdreven want het was dankzij een verbeterde Putse versie van Jean-Marie dat er geen dubbele eindcijfers werden bereikt. SV nam direct de stier bij de horens met goede schoten van Staf Nys en Wout Bosmans. In minuut 5 trok Twan het Grasheideblik open na een mooie aanval die bij Isahia begon, via het tussenstation Ferre en Matisse belandde het leder bij nummer 27 die geen genade kende. Onze blondste speler zou nadien nog 4-maal Putte over de knie leggen.

Het was even slikken en ook goed voor de match dat de bezoekers bij de eerste en hun beste aanval Luca Bosmans het nakijken gaven (doelpunt van Seppe Seymons). Dus terug match….en zo werd er slechts bij een 2-1 stand thee gedronken.

De tweede helft was amper bezig toen dat Sander de bal afsnoepte en Torben op zijn wenken bediende (3-1). Dan het momentje van Matisse…..de man die alle hoekschoppen op rechts neemt en die er een specialiteit van gemaakt heeft om de bal in één tijd binnen te krullen. Zo plantte hij ook deze keer de 4-1 tegen de touwen.

In de slotfase scoorde Grasheide nog tweemaal: het speelgoedje waarom het te doen is werd door Renzo richting goal gestuurd en Kylian kon met zijn rechter-dikketeennagel- nummer 8 in ons boekje zetten. Het was Thomas Vanhove die de 9de symfonie afrondde. Met mede-goalie Senne De Raet hadden we wat medelijden….zijn truitje moest niet gewassen worden.

Nu zaterdag om 9u30 komt Bonheiden op bezoek. Twee ploegen die elkaar zeer goed kennen….het is nu aan SV U12 om de wijzer in de andere richting te laten doorknikken.

Opa