u12 – Bonheiden (1-7)

Opstelling Grasheide: Senne De Raet, Luca Bosmans, Isahia Weyns, Ferre Heremans, Thomas Vanhove, Sander Koenig, Wout Bosmans, Torben Thissen, Staf Nys, Renzo Holemans, Kylian Cuypers, Twan Van Egdom en Matisse Geens.

Coach: Danny Weyns  Manager: Danny Bosmans

Periodestanden: 0-0,0-4//0-1 en 1-2.

Grasheide kwam ”au grand complet” aan de aftrap in een wedstrijd die zeer correct werd gefloten door Kossi Lambrechts. Verpleger Kossi is een speler van de eerste ploeg van Grasheide die meestal op de linkerflank te vinden is.

Bonheiden U12 is de beste ploeg uit de eindronde, maar 1-7 was wel een klein beetje overdreven. Nochtans startte geelblauw meer dan behoorlijk met halve kansjes van Staf, Torben, Ferre en Twan. In die eerste fase kon Luca de sleutel op de achterdeur dichthouden en zo werd er na een kwartier bij een 0-0stand kort gerust. In fase 2 van de wedstrijd kregen de bezoekende bijen(zo is hun geelzwarte uitrusting) plots vleugels en portier Senne had geen verhaal tegen tegen vlammen van Kyan Iwens(0-1), Wout De Preter(0-2), Maarten Claus(0-3) en Thibeau Spiessens(0-4). Ook na de koffie bleef Bonheiden baas. Kylian Cuypers had het eerste thuisdoelpunt aan de voet maar zijn schot werd in extremis nag van de doellijn gekeerd.

Het was opnieuw Thibeau Spiessens(B) die tweemaal de thuisnetten opwarmde. Pogingen van Sander, Wout en Thomas strandden in de kleine rechthoek en de mannen die het bij Grasheide moeten doen gaven “niet thuis”. Vijf minuten voor het einde zagen we eindelijk eens een goede aanval! Isahia kromde het leder op de rechterschoen van de Renzo die al juichte maar de Bonheidense keeper stak er nog een handje voor. In de herneming kon Matisse Geens, die voordien driemaal de staander en de lat trof, de eer voor SV redden. Uiteindelijk was het Bonheidenaar Thibeau Van de Putte die de eindcijfers vastlegde.

Volgende week zaterdagnamiddag  trekken we met zijn allen naar de Elzenstraat voor een tornooi.

Opa