Rijmenam – u12 (2-0)

Opstelling Grasheide: Thomas Vanhove, Luca Bosmans, Isahia Weyns, Kylian Cuypers, Wout Bosmans, Staf Nys, Renzo Holemans, Twan Van Egdom en Matisse Gees
Coach: Danny Weyns Manager: Danny Bosmans

Periodestanden: 1-0,1-0//0-0 en 0-0

De twee-nul eindstand geeft een juiste weerspiegeling weer van de wedstrijd. Zeker in de eerste helft was het al Rijmenam wat de klok sloeg. Onze portier Thomas Vanhove werd in de openingsminuten op het verkeerde been gezet en thuisspeler Zacaria maakte één van de gemakkelijkste doelpunten uit zijn prille loopbaan. Zijn teammaatje Lennert verdubbelde, na een mooie uitgespeelde aanval, in de twintigste minuut de score. Dan stak Grasheide meer en meer de neus aan het venster en we noteerden een lepe krul van Matisse, een afstandsknal van Staf en een banaanschot van Twan.

Na de rust zagen we in het Rijmenantse ‘Broek’ een totaal ander geelblauw. Nu zaten ook alle parameters mee: de aprilzon scheen niet meer in de ogen, de wind stond in de rug en ook in de aanvalszone ging het lichtjes bergaf. Aanvallen die van achteren bij Isahia Weyns begonnen strandden meestal aan de grote backlijn. Een mooi genomen hoekschop van Renzo werd op 3 haarpijlen na door Kylian niet voldoende van richting veranderd zodat het bij 2-0 bleef.

Dan het mysterie “Bosmans”: normaal was er voorzien om een foto te publiceren van Wout Bosmans die zijn beste wedstrijd van het seizoen speelde doch om een of andere reden kwamen we thuis met Luca Bosmans in ons fototoestel.

De wedstrijd van nu zaterdag 14 april op Berlaar kan wegens Plechtige-communie-activiteiten van de helft van de ploeg niet doorgaan en is verschoven naar donderdag 19 april om 18u30.

Opa