Rita Berlaar – u12 (1-1)

Opstelling Grasheide: Senne De Raet, Luca Bosmans, Isahia Weyns, Torben Thissen, Kylian Cuypers, Renzo Holemans, Thomas Vanhove, Wout Bosmans, Twan Van Egdom en Matisse Geens

Coach: Danny Weyns Manager: Danny Bosmans.

Periodestanden: 1-0,0-1//0-0,0-0

Dit was zo een typische wedstrijd waar het beste paard de verdiende haver niet kreeg. Grasheide opende sterk met een mooie nekslag van Torben Thissen. Nog steeds in de beginfase moest onze ‘ausputzer’ Isahia enkele malen de kastanjes uit het vuur halen en dan in de zesde minuut glipte de Berlaarse topscorer Lambrechts tussen de mazen van het net en gaf Senne geen schijn van kans (1-0). Dan pakte trainer Danny uit met enkele tactische hoogstandjes. Renzo verhuisde van links naar rechts zodat Kylian de linkerflank kon afdwijlen. Wout (foto) bleef eenzaam in de spits maar ook al deze veranderingen brachten geen aarde aan de dijk.

SV speelde in de tweede periode een pak volwassener. Helemaal in de beginfase schilderde Matisse Geens de bal op de knikker van Thomas die met een prachtige buffelstoot de bordjes in evenwicht hing. Verder waren er nog kansen voor Renzo en Kylian maar de beste kans kreeg Twan in de slotseconde maar onze nummer 12 trof de paal.

Na de rust was het al Grasheide dat de klok sloeg. Onze man tussen de palen, Luca Bosmans, kreeg ruimschoots de tijd om alle mussen aan de Welvaartstraat te tellen en langs de overzijde zagen we mooie mogelijkheden voor Matisse, Twan, Torben en Thomas. Laatstgenoemde Heist-Gorenaar speelde  zonder meer zijn beste wedstrijd van het seizoen.

Nu zaterdag, 21 april, om 9u30 komt VK Hooikt op bezoek. Tijd om de 5-0 forfaitscore uit de heenwedstrijd uit te wissen.

Opa