Elzestraat – u12 (3-1)

Opstelling Grasheide: Senne De Raet, Luca Bosmans, Ferre Heremans, Torben Thissen, Wout Bosmans, Staf Nys, Isahia Wijns, Kylian Cuypers, Twan Van Egdom en Matisse Geens.

Coach: Danny Wijns Manager: Danny Bosmans

Periodestanden: 2-0,0-0//0-1,1-0

Het wou lukken!! Op hetzelfde moment waren drie jeugdploegen van Grasheide op de minder goede weide van den Elzestraat actief! Het U15-team dat won met 2-4 en op ons een zeer goede indruk maakte, de U13-ploeg die won met 1-4 (foto) . Enkel onze U12-formatie moest verrassend het onderspit delven.

Het begon nochtans zeer goed! In de openingsminuten tureluurde het ene na het andere schot richting thuiskooi. Bij de eerste aanval van Elzenstraat, na 7 minuten dominantie van Grasheide, werd het 1-0 dankzij Naoufal Lazam. Dan een primeur, maar geen goede voor ons! Janne Puype , de plaatselijke schone met nummer 6, zorgde voor de eerste vrouwelijke treffer ooit tegen deze U12-ploeg. De tweede periode staat in de ondertwaalf-catalogus  geklasseerd als de slechtste van het seizoen. Hoe sheriff Danny Wijns ook tierde, schreeuwde, aanmaande, kijfde (of keef)….het bleef huilen met de pet op.

Na de pauze zagen we een totaal andere Putse ploeg. De aanval is de beste verdediging….en dan kwam de stomste goal van het seizoen. Vanop 14 meter devieerde MG(vandaag vernoemen we geen namen omdat het team een minder goede dag beleefde), de bal richting kooi van RB(Red Boys). Onbegrijpelijk greep keeper Stijn Boeykens naast de bal en met 2-1 zat er nog alles in.(PS. Het schijnt dat vader Dirk Boeykens altijd achter het doel van zijn zoon Stijn staat om te zeggen hoe hij het leder moet behandelen). Een offensief van geelblauw in de slotfase bleef zonder resultaat. Daarentegen was het Viktor Coppens die aan de andere kant de 3-1eindcijfers vastlegde.

Nu donderdag om 19u speelt onze U12-ploeg een vriendschappelijke wedstrijd tegen U11 van Heist Sportief.(Met de bij SV groot geworden Bartel Nitor en met schoolgenoot Tim Diels (Heist Goor). En zaterdag sluiten we het seizoen af tijdens een tornooi in de voormalige cyclocrosshoofdstad Baal. Grasheide is ingedeeld in een reeks met Wezemaal, Glabbeek en Baal B. Aanvang 12u.

Opa