u12 – SK Heist (3-6)

OPSTELLING GRASHEIDE: Senne De Raet, Luca Bosmans, Ferre Heremans, Torben Thissen, Wout Bosmans, Renzo Holemans, Isahia Wijns, Thomans Van Hove, Staf Nijs, Twan Van Egdom en Matisse Geens.

Coach: Danny Wijns  Manager Danny Bosmans

Sinds vele jaren is het een traditie om de laatste wedstrijd op de Galeistraat  met Heist Sportief(een categorie lager)af te sluiten in de Arena aan de Galeiststraat. Vele spelers zien mekaar dagelijks op school zoals de Lode, den Bartel en Tim Diels.

Gedurende de eerste 5 minuten zag  Danny  een demonstratie van Buskestamp. Na een verre voorzet geraakte het leder bij Torben die zo verbouwereerd was dat hij “gauche” niet meer van “droite” kon onderscheidden.  Dan Twan! Staf lanceerde Matisse , het nummer 27 wuifde naar zijn maatje(#5) en Grasheide stond voor. Enkel seconden later ‘la même situation” ! Thomas prikte het dingetje door naar Renzo en in geen tijd liep onze #27 tot tegen de netten(2-0).

Heist kwam meer en meer in de match.. Eerst was het Nathan Goyvaerts die de bezoekende nul van het bord schrapte .Dan een prachtig genomen corner die door Heist enig mooi in de winkelhaak  werd gekopt(Berre De Schutter die later nogmaals 4 maal zou scoren). Met een goede 2-2 werd tijdens de rust de kantine gespijsd.

Het was ons al opgevallen dat de Heistse goalie ver voor zijn kader speelde…..Ferre Heremans bemachtigde de bal, staak door naar Twan die de Heistse tactiek kleineerde(in de herhaling zalen we dat  een kogel was vanop 32m). In de laatste periode stond er maar één ploeg meer op het grasveld:Heist. Hoe Thomas, Isahia, en Luca hun beste beentjes er nog voorzette, voornoemde Berre De Schutter zag nog de kans om Senne nog driemal het nakijken te geven. Eén minuut voor het einde zagen we nog een redelijk kansje van Wout Bosmans(foto) maar ook deze maal waaide de bal langs de verkeerde richting buiten.

Nu zaterdag om 12u sluiten we het U-12 seizoen af tijdens het jaarlijks tornooi in Baal. Aanvang 12u.

Opa