Zondag moet je niet koken!

u12 – Berlaar (4-2)

Opstelling Grasheide: Senne De Raet, Isahia Weyns, Ferre Heremans, Sander Koenig, Wout Bosmans, Renzo Holemans, Luca Bosmans, Torben Thissen, Kylian Cuypers, Staf Nys en Twan Van Egdom.
Coach: Danny Weyns Manager: Danny Bosmans

Periodestanden: 2-0,1-0//1-0 en 0-2

Beireke Dockx in de kijker! (foto)

Vandaag willen we eens Beireke Dockx in de kijker zetten. De Formule 1 van Francorchamps per fiets te winnen is gemakkelijker, dan van hem iets te weten te komen. Maar toch …. Albert Dockx werd op de wereld gezet op 30 januari 1945 (dus pas 73) en werkte heel zijn leven in de biersector. Eerst bij mouterij De Preter in Putte (nu antiek De Lelie) en later bij Lamot in Mechelen. Alle Grasheide-supporters zegden ons dat Beireke altijd de club bij de Galeistraat geholpen heeft…en dat zijn 10-jarige kleinzoon nu de ballenvanger is bij de U-10 ploeg.

Beireke, namens de ganse Grasheide willen we U echt danken voor uw inzet. “Un Grand Merci”. Helpers als U zijn er nooit genoeg. Lees meer ›

Maak er mee een succes van!!

Zondag 25 februari (eetdag) en zaterdag 17 maart (4e bal) zoeken we nog helpende krachten om van deze evenementen een succes te maken.
Voor de eetdag zoeken we voornamelijk medewerkers die eten en drinken willen ronddragen. Voor het bal tappers en glazenafruimers.

Tijd en zin? Schrijf jouw naam op het blad onder de TV in de kantine of mail naar info@svgrasheide.be.

u12 – Rijmenam (2-5)

Opstelling Grasheide: Senne De Raet, Isahia Weyns, Luca Bosmans, Renzo Holemans, Torben Thissen,  Staf Nys, Kylian Cuypers, Ferre  Heremans en Twan Van Egdom.

Coach:Danny Weyns  Manager:Danny Bosmans

Periodestanden: 0-1,0-1/2-2 en 0-1

Bij de troepenschouw moest coach Danny Weyns vaststellen dat 30% van de ploeg ontbrak wegens Plechtige Communieverplichtingen. Geen getreur…nu kon iedereen zijn kwaliteiten bewijzen. VC Rijmenam, uitgedost in petroleumblauw, won in deze nacompetitie tot nu toe al zijn wedstrijden. Lees meer ›

Bonheiden – u12 (2-0)

Opstelling Grasheide: Senne De Raet, Thomas Vanhove, Isahia Weyns, Luca Bosmans, Renzo Holemans, Torben Thissen, Wout Bosmans, Staf Nys, Kylian Cuypers, Ferre Heremans, Twan Van Egdom en Matisse Geens.

Coach: Danny Weyns Manager: Danny Bosmans (foto van beiden)

Periodestanden: 1-0, 0-0//0-0 en 1-0

Vorige week schreven we nog: “Bonheiden U12 heeft het woord verliezen geschrapt” (in 6 maanden niet meer verloren), maar nu wil het wel lukken dat Bonheiden vorige zaterdag met 8-2 in het zand moest bijten op Rijmenam. Lees meer ›

u12 – Muizen (7-0)

Opstelling Grasheide: Senne De Raet, Thomas Vanhove, Isahia Weyns, Luca Bosmans (foto), Renzo Holemans, Torben Thissen, Wout Bosmans, Staf Nys, Kylian Cuypers, Sander Koening, Twan Van Egdom en Matisse Geens.

Coach: Danny Weyns  Manager: Danny Bosmans

Periodestanden: 2-0, 1-0//4-0 en 0-0

We hebben de fluitenier van dienst al veel  verwenst, maar op Robbe Van Looy (één van de spelers van de reserven van Grasheide) viel niets op aan te merken. Met plezier mag hij van ons terug komen op zaterdag 17 februari als Balder om 9u30 op bezoek komt. Dit is een echt ingangsexamen en wie dan met grote onderscheiding lukt, staat zonder twijfel 6 weken later ergens in Brugge of Standard te vlaggen. Lees meer ›

Na het seizoen starten we met grondige verbetering infrastructuur

In het budget van de gemeente Putte werden middelen voorzien om onze infrastructuur te verbeteren. Na het seizoen breken we de oude kleedkamers 7 en 8 af, alsook de zeer oude kleedkamers (begin jaren ’70) die ondertussen werden omgevormd tot materiaalhok (wegens niet meer geschikt als kleedkamers). We zullen deze vervangen door 4-6 nieuwe kleedkamers en een nieuw materiaalhok.

Hieronder 2 persartikels m.b.t. de subsidie van de gemeente. Ook enkele foto’s van de delen die we gaan afbreken.

Voetbalkamp tijdens paasvakantie

KFC Putte- u12 (0-6)

Opstelling Grasheide: Senne De Raet, Luca Bosmans, Isahia Weyns, Renzo Horemans, Ferre Heremans, Torben Thissen, Wout Bosmans, Staf Nys, Kylian Cuypers, Sander Koenig, Twan Van Egdom en Matisse Geens.
Coach: Danny Weyns Manager: Danny Bosmans

Periodestanden: 0-0,0-4//0-1 en 0-1

Coach Danny Weyns, zelf in een vorig leven een top-zaal-voetballer, verweet zijn spelers enkele dagen geleden…”geen fysiek…stop met computerspelletjes”…en zijn kornuiten gaven hem tegen Putte een gevat antwoord: 0-6!!! Voor onze Staf Nys is dit de match van het jaar….om tegen zijn klasgenoten eens te zeggen dat er op Grasheide echte voetbal gespeeld wordt. Lees meer ›