Categorie: u15

Verslagen u15

OPSTELLING GRASHEIDE: Senne Deraet(#1), Rik Lens(2), Ferre Van den Eynde(3), Renzo Holemans(4), Torben Thissen(5), Florian Leukemans(6), Thomas Vanhove(7), Jari Ceulemans(8), Matisse Geens(9) “C”, Isahia Wijns(11), Thibaut Artoos(12), Wout Bosmans(14) en Sander Goyvaerts(17).

COACH: Rudy Olijslagers   MANAGER: Danny Bosmans

PERIODESTANDEN: 0-1,0-0//0-1 en 1-0

DOELPUNTEN GRASHEIDE:10’ Jari Ceulemans(Pen) en 44’ Torben Thissen.

GELE KAARTEN: Mateo De Rijck(K), Cis Van Hout(K) en de ploegafgevaardigde van Kessel.

RODE KAART: Tom Van den Broeck(coach Kessel).

Kessel United werd in 2014 geboren na een fusie van VC Kessel en ZWE Kessel met als clubkleuren ‘geel en zwart’. Nochtans speelde het U15-team in een volledige donkerblauwe uitrusting.

Trainer Glenn Van den Broeck meldde bij aanvang bijzonder slecht nieuws voor de U15-familie: “Onze keeper Rik Nys zijn voet ligt in de plaaster(barstje) en zal minimum voor een maandje ‘out’ zijn. Namens alle spelers en begeleiders wensen we hem een spoedig en goed herstel aan.

In de schaduw van de Kesselse basiliek kregen we een wedstrijd met het nodige zout en peper. We moesten in de aanvangsfase wel driemaal met onze ogen pimperen toen we de geelblauwe opstelling zagen! Een afweergordel bestaande uit Isahia, Thomas, Jari en Ferre met als sluitstuk kapitein Matisse die op de stoppersplaats(een term uit Opa’s tijd) zijn gading moest vinden. In moderne tijden is dit ‘laatste man’ geworden.

Kessel United trad met een veredelde U13-ploeg aan. Na een studieronde floot de referee een (lichte) overtreding in de Kesselse rechthoek…penalty…en de thuispoppen gingen aan het dansen. Onze nummer 8, Jari Ceulemans, bleef kalm en zette de uitstekende thuiskeeper op het verkeerde been(0-1). Ook in de tweede periode was Grasheide de iets betere ploeg met minikansjes van de younsters Florean en Rik.

SV’er Thomas Vanhove snoepte na 4 minuten in de herneming het leder af van een Kessellaar , deukte door naar Thibaut en Torben moest de rijpe appel alleen maar plukken (0-2).

Portier Senne, minuten werkloos, moest zich toch na 65 minuten gewonnen geven. Even later kregen we weer een debat tussen de scheidsrechter en de Kesselse bank! ….gevolg….een gele kaart voor de ploegafgevaardigde en rood voor de thuiscoach. Sander, Wout en Renzo schakelden in de slotfase nog een Viteske hoger maar het bleef bij 1-2.

OPA

OPSTELLING GRASHEIDE: Rik Nys (#1), Fabrice Van Oosterwijck(2), Ferre Van den Eynde(3) “C”, Luca Bosmans(4), Robbe Van den Put(5), Jordi Schoetens(6), Jari Ceulemans(8), Bono Roosen(10), Thibaud Artoos(13), Arne Nijs(14), Twan Van Egdom(16) en Sander Bruylant(17).

COACH: Glenn Van den Broeck MANAGER: Gert Roosen

PERIODESTANDEN: 2-1,1-0//0-0 en 0-0.

DOELPUNTEN GRASHEIDE: 14’ Sander Bruylant 31’ Twan Van Egdom

Deze match is gemakkelijk samen te vatten: periodes 1 en 3 waren voor Katelijne en de periodes 2 en 4 waren voor Grasheide.

Op de drassige en afgeleefde weide van Katelijne nam de thuisploeg de beste start en beloonde dit na 9’ met een banaanschot dat juist onder de kruising viel en waartegen ons Rikske geen schijn van kans had. Na 14 minuten kregen we een prachtaanval van Grasheide over links die begon bij Thibaut, tikte door naar Bono, deze smokkelde de bal naar Robbe die op het juiste moment Sander kon doen afwerken(1-1). In de slotseconden van het eerste kwart kreeg Luca Bosmans vanop 2 meter een hard schot tegen de arm en het nieuwe reglement zegt: ’penalty’. Het blauwe nummer 12 kende geen genade(2-1).

Geelblauw tapte uit een ander vaatje in de tweede periode met klasseflitsen van Fabrice, Ferre en Thibaut. Toch was het de thuisploeg die verder uitliep. Na een zwierige trap van Jordi zag Jari Ceulemans de kans schoon om Twan te bedienen die zo een orgelpunt zette op zijn verjaardag (foto). Verder nog mooie mogelijkheden langs Arne ,Luca,  Robbe en nogmaals Sander.

In het begin van de tweede helft nam Katelijne het heft in handen en miste daarbij nog 2 huizenhoge kansen. De slotperiode begon uitstekend! Bono bediende Jari die in snelheid 3 man voorbij ging en dan op de paal besloot. Eén van de Grasheidense supporters(S.S.) was hierdoor zo van streek dat ze plots luidkeels de kreet “Allée Katelijne” over het Katelijnse patattenveld deed galmen.

Zonder gecoiffeerd voetbal te spelen zat er voor de onzen zeker een gelijk spel in.

OPA

OPSTELLING GRASHEIDE: Senne De Raet(#18), Elias De Roeck(2), Isahia Wijns(3), Matisse Geens(4), Thomas Vanhove(5), Sander Goyvaerts(6) “C”, Renzo Holemans(7), Jens Van Winkel(8), Torben Thissen(10), Luca Bosmans(14) en Twan Van Egdom(16).

COACH: Rudy Olijslagers MANAGER: Danny Bosmans

SCHEIDSRECHTER: Danny Bosmans

PERIODESTANDEN: 0-5,1-7// 1-2,2-2

DOELPUNTEN GRASHEIDE: Renzo Holemans 1, Twan Van Egdom 1, Thomas Vanhove 1 en Matisse Geens 1.

Deze ontmoeting werd op een kleiner veld gespeeld en dit met 8 tegen 8. Wiekevorst heeft hetzelfde probleem als Grasheide: onvoldoende spelers om 2 volledige elftallen te bevolken! Daarom spelen de bezoekers enkel wedstrijden 8 tegen 8 alhoewel de meegereisde aanhang van Wiekevorst de “Grasheidense oplossing” om jongere spelers aan het team toe te voegen als ideaal  beschouwen.

Wiekevorst, versterkt met 3 van hun beste A-spelers (nummer 17,29 en 32) nam een wervelende start en voor we alles genoteerd hadden stond er al 0-5 in ons kladschriftje. Enkel Jens Van Winkel schoot in de 8ste minuut op de verkeerde kant van de paal.

We waren al blij dat Renzo na minuut 35 van ver kon tegenscoren tegen de bezoekende pletwals.

Na de thee verscheen de zwartgele kapitein (#17-beste man op het plein) tussen de palen en Twan kon hem zelfs in de na-rust-aanvangsseconden (aangevers Matisse en Luca) de gaten van zijn netten laten aanschouwen. Veel te laat kwamen Torben en compagnie in ‘de’ wedstrijd, met rozen van Thomas(assists Elias  en Luca) en ‘ouderdomsdeken’ Matisse (voorzet Isahia) ….. de 4-14 tegen dit Wiekevorst is een meer dan een eerbaar resultaat.

OPA

OPSTELLING GRASHEIDE: Rik Nys(#1), Ferre Van den Eynde(3), Matisse Geens(4), Robbe Van den Put(5) “C”, Jordi Schoetens (6), Holemans Renzo(7), Jari Ceulemans(8), Bono Roosen(10), Isahia Wijns(11), Arne Nijs(14), Twan Van Egdom(16) en Sander Bruylant(17).

COACH: Glenn Van den Broeck MANAGER: Gert Roosen

SCHEIDSRECHTER: Rudy Van den Eynde

PERIODESTANDEN: 1-0,1-0 // 2-0 en 0-0

DOELPUNTEN GRASHEIDE: 10’, 39’,41’ en 44’ Sander Bruylant.

FC VDP Kontich Sport werd in 1963 gesticht en speelde in de Katholieke Vlaamse Voetbalbond of KVV. In de beginjaren bestond deze ploeg uitsluitend uit personeelsleden van de firma Vandeputte (vandaar VDP) uit Boechout. (Vandeputte is de marktleider in industriële veiligheid). Momenteel hebben ze 22 jeugdploegen (waarvan 3 in de U15-reeks) en 6 seniorenploegen. Zij beschikken over een prachtige sportinfrastructuur.

Met 4 treffers en 2 vlammen op de paal was Sander Bruylant in onze ogen de man van de match (foto). Nochtans was het een aftasten langs beide zijden in de openingsminuten. Na deze gezapige aanvangsfase stuurde Robbe zijn maatje Bono in de uithoek van de Grasheidense prairie… die daarmee de eerste corner afdwong. Vaste hoekschopnemer Twan zag de aanstormende krollen van Sander en Niels Thys(keeper VDP) moest zich voor een eerste maal omdraaien. Kontich liet zich in de tweede periode niet onbetuigd en met een grootse save hield Rik de 0 op het bord. Op slag van rust opende Ferre op Matisse en die schudde een dribbel, à la Messi,  uit zijn sloffen , zette daarbij nog 3 petroleumblauwhemden in de wind, gaf dan nog eens een perfecte voorzet aan Sander en de 2-0 was geboren.

Na 3 seconden in de herneming zond Jordi de bal naar Renzo, bediende onze 17 en voor de derde keer was het een kleine kermis op het veld van Grasheide. Enkele minuten later bikkelde Arne de grote knikker door naar Jari, dan een één-tweetje met Bono  en Sander had maar dank U te zeggen(4-0).

Kontich probeerde in het slotkwart meerdere malen om de pil te milderen …. maar het was Grasheide dat nog langs Isahia, Jari en Twan de beste kansen afdwong.

OPA

PS. Deze week is enorm hard gewerkt aan de nieuwe kleedkamers van SV Grasheide.(foto)

26.12.2019  LAVABEKER  U15  SV GRASHEIDE – KFC  WINTAM  8-1

OPSTELLING GRASHEIDE: Rik Nys(#1), Fabrice Van Oosterwijck(2), Ferre Van den Eynde(3) “C”, Matisse Geens(4), Robbe Van den Put(5), Jordi Schoetens(6), Renzo Holemans(7), Jari Ceulemans(8), Bono Roosen(10), Isahia Wijns(11), Twan Van Egdom(16) en Sander Bruylant(17).

COACH: Glenn Van den Broeck  MANAGER: Tom Van den Eynde

PERIODESTANDEN: 2-0,0-0//2-0 en 4-1

DOELPUNTEN: 1’, 55’ en 62’ Sander Bruylant, 14’ en 71’ Bono Roosen, 59’ en 74’ Twan Van Egdom, 79’ Own goal.

Grasheide nam een droomstart! Fabrice veroverde het leder, passeerde naar Matisse die met een mooi binnendoortje spits Sander op zijn wenken bediende(1-0). Halverwege de eerste periode zagen we een mooie aanval die begon bij Robbe, deze legde breed naar Isahia waardoor de vrijstaande Jari onze nummer 8(Jordi Schoetens) mooi voor de kooi afzonderde….uit een schuine hoek schoot Jordi op de paal, de bal ging dan naar de andere paal om daarna koppig de verkeerde kant van het net te kiezen. Bono maakte er even later toch 2-0 van(aangevers Fabrice en Ferre).

Bij vele van onze spelers lag de kerstkalkoen van gisteren nog zwaar op de maag want in de tweede periode zagen we gewoon niets! Even na de rust trapte Renzo op de paal …de goedgevolgde Sander maakte daarop de gemakkelijkste goal van de dag. Na een mooie spurt op links telefoneerde Bono(de beste man op het terrein – foto) even naar Twan(4-0) en de wedstrijd was dan al gespeeld.

In de slotfase kregen we nog 5 rozen te zien! Een slim uitgevoerde trap van Matisse werd door Sander briljant omgezet(5-0). Onze doelman Rik Nys ging in de voeten van het groene nummer 8 en diezelfde speler kende geen genade bij een licht toegekende elfmetertrap. Dan moest de mooiste treffer nog komen!!! Ferre stuurde Bono op wandel, deze kapte 3 man uit en legde beheerst in de rechterbenedenhoek. Twan(assist Renzo) maakte er 7-1 van en in de slotseconde zwiepte dezelfde speler een corner voor doel die door een Wintammenaar tegen de eigen touwen werd gewerkt.

ANDERE WEDSTRIJDEN:26.12.2019 OOK IN SCHELLE-kwart finale

Bonheiden – Bornem(U14)          5-1

Hombeek – Willebroek                3-3         Penalty’s 3-1

OLVE – Wintam A                          2-0

HALVE FINALES: ZATERDAG 22 FEBRUARI 2020 : TERREIN FC MARIEKERKE

 11u       BONHEIDEN – HOMBEEK

 15u       S.C. OLVE – SV GRASHEIDE

Opa

PS.Volgens Danny Wijns (trainer U17-kent de U15 reeks goed) is de match Bonheiden – Hombeek een vooruitgeschoven finale.

U15 – Oxf. Hemiksem: 11-1

OPSTELLING GRASHEIDE: Rik Nijs(#1), Fabrice Van Oosterwijck(2), Ferre Van den Eynde(3) “C”, Matisse Geens(4), Robbe Van de Put(5), Jordi Schoetens(6), Jari Ceulemans(8), Bono Roosen(10), Isahia Wijns(11), Thibaud Artoos(13), Twan Van Egdom(16) en Sander Bruylant(17).

COACH: Glenn Van den Broeck  Manager: Tom Van den Eynde

SCHEIDSRECHTER: Peter Verelst (zonder meer goed…niets op aan te merken)

PERIODESTANDEN:3-0,3-0//0-1 en 5-0 (eindstand: 11-1)

DOELPUNTEN GRASHEIDE: Twan Van Egdom 39’,62’,65’ en 76’, Sander Bruylant 4’,15’ en 25’, Jari Schoetens 20’ en 25’, Bono Roosen 68’ en 71’.

Vooreerst de ploeg van Oxford Hemiksem komt uit in de Provinciale reeks N en heeft na 12 wedstrijden 11 punten. Grasheide staat in reeks T (waar ze als tweede eindigde).

Veldheer Glenn Van den Broeck selecteerde slechts 12 spelers voor het eerste LAVA-treffen (Liga Amateur Voetbal Antwerpen). Grasheide opende de debatten in overdrive en na 4 minuten legde Ferre de bal panklaar voor Sander B. die met een prachtige vlam de score opende. Onze afweergordel bestaande uit Ferre, Fabrice, Robbe(foto – binnenkort jarig), Jordi en Thibaud stuurden met succes voornamelijk Bono en Jari in de buitenste vuurlijn en nog voor de rust zorgden voornoemde spelers en spits Sander voor een geruststellende 6-0 voorsprong.

Het derde kwart staat in onze catalogus vermeld als ‘slecht’. Rik Nijs moest zich in minuut 53 gewonnen geven na een grove dekkingsfout. Het groene nummer 6  legde ons (half bevroren) Rikske zonder veel moeite tegenbeens in de luren(6-1).

In de slotfase was het nog druk verkeer voor de groene Hemiksemse doelmond….Twan haalde nog enkele malen de dorsvlegel boven(assists Isahia/Fabrice, de andere keer Thibaud/Jordi)  en het was Bono die, op het telraam,  nummer 9 en 10 kon aanschuiven. Even voor affluiten ritselde  Matisse Geens, die in onze ogen een berenwedstrijd speelde, de bal door aan onze nummer 16 die zo de eindcijfers kon vastleggen.

Grasheide aan het feest ….. de tegenstrever was zwak….het samenspel was zonder meer goed maar toch stoorde het ons een beetje dat geelblauw een tiental keren in de Hemiksemse  buitenspelval trapte….

De kwartfinales van de LAVA-BEKER: Donderdag 26 december om 14u15 op het terrein van K. Schelle Sport tegen Koninklijke Volharding Wintam Eikevliet B(wonnen gisteren met 2-1 van Branst).

De andere kwartfinale diezelfde dag ook in Schelle:

09u00    Bonheiden – Bornem (U14)

10u45    Hombeek – Willebroek

12u30    Eikevliet A – SC OLVE C (de ploeg waarvan Grasheide vorig jaar verloor na dat “penaltyincident”)

14u15    SV Grasheide – Eikevliet B

Spijtig dat de competitiewedstrijd van 30.11.2019 tussen Grasheide en Katelijne C niet doorgaat (Forfait van Katelijne). Het is daarom een magere troost dat SV tweede is geworden in de reeks T.

Opa

OPSTELLING GRASHEIDE: Senne De Raet (#18) , Fabrice Van Oosterwijck (2), Ferre Van den Eynde(3), Luca Bosmans(4), Robbe Van den Put(5) “C”, Jordi Schoetens(6), Renzo Holemans(7), Matisse Geens(8), Twan Van Egdom(9), Bono Roosen(10), Isahia Wijns(11), Sander Goyvaerts(12), Wout Bosmans(14) en Sander Bruylant(17).

COACH: Glenn Van den Broeck  MANAGER: Danny Bosmans

PERIODESTANDEN: 1-0,0-0// 0-2 en 0-3

DOELPUNTEN GRASHEIDE: 48’ en 58’ Sander Bruylant(1-1 en 1-2), 68’ en 73’ Renzo Holemans(1-3 en 1-4) en 74’ Twan Van Egdom(1-5).

GELE KAARTEN: Lorenzo Vermeulen(H) en Jordi Schoetens(G).

Een wedstrijd met 2 gezichten! Een rommelige eerste helft en een beter slot nadien…zonder echt goed te spelen.

Grasheide trok vanaf minuut 1 in de aanval en onze startende klok noteerde reeds een sluw pasje van de Ferre naar Sander B. die zeker moet gedacht hebben dat de deklat hoger lag. Kansen na mogelijkheden werden gemist en na een waar gefoefel moest Senne zich  na een kwartier omdraaien(1-0).

Sander G. (foto) miste in het tweede kwart de mogelijke gelijkmaker en hoe Wout en Luca en Robbe  en Isahia en zich ook inspanden… het spelbeeld veranderde niet. Rommel afgewisseld met buske stamp.

Na de nodige tactische bijstellingen van coach Glenn was het toch wat beter in de tweede helft. Eerst verijdelde Bono met een ultieme tackle een half gemaakt doelpunt . Langs de andere kant maakte onze spits Sander Bruylant zijn gemakkelijkste goal ooit. De Halderse ballenplukker Jens Cools trapte pardoes in de sloffen van Sander die zelfs de tijd had om “dank U” te zeggen(1-1). Het regende kansen voor SV (o.a.Sander G. en Wout) en even voor het einde van de derde periode smoorde Robbe de bal door naar onze nummer 17 en Grasheide stond op voorsprong.

Tussen minuut 68 en 74 kregen we nog 3 bezoekende treffers te zien. Tweemaal werd Renzo, door Fabrice en Twan,   in het straatje gestuurd en evenveel keren trof hij raak. Enkele seconden later landde een bal van dezelfde speler boven op de dwarsligger. Matisse  gaf Twan nog een duwtje om de eindstand (1-5) vast te leggen.

Nu vrijdag om 18u30 speelt ons team in Niel tegen Hemiksem A voor de Lava-beker. Om 13u30 zaterdag krijgen we de laatste competitiewedstrijd tegen Katelijne.

Opa

OPSTELLING GRASHEIDE: Rik Nys(#1-GK), Fabrice Van Oosterwijck(2), Ferre Van Den Eynde (3), Luca Bosmans(4), Robbe Van Den Put(5)”C”, Jordi Schoetens(6), Matisse Geens(7), Jari Ceulemans(8), Bono Roosen(10), Thibaud Artoos(13), Sander Goyvaerts(14), Twan Van Egdom(15) en Senne De Raet(16).

COACH: Glenn Van den Broeck MANAGER: Tom Van Den Eynde

SCHEIDSRECHTER: Dirk Thys

PERIODESTANDEN: 0-1,0-0//2-1 en 1-1

DOELPUNTEN GRASHEIDE: 14’ Bono Roosen(0-1), 43’ Twan Van Egdom(0-2) en 75’ Robbe Van Den Put(3-3).

Grasheide nam onmiddellijk de Waverse stier bij de horens en dat mondde uit in kansen en kansjes van Bono, Matisse en Jari. Na een kwartier stuurde Sander de jarige Thibaud Artoos (°19.10.2005 –foto) in de loopgraven, deze gaf op het juiste moment het leder door aan Bono die de Waverse doelman Brent Vanderbist(naam onthouden!) het nakijken gaf. Ook in het tweede kwart mogelijkheden bij de vleet terwijl Fabrice-Ferre-Robbe en Jordi achteraan het ijzeren gordijn gesloten hielden…..blauwgeel bleef drukken en was meestal gevaarlijk langs de flanken van Jari en Bono. De Waverse keeper Vanderbist werd plots in de  spits geposteerd en het tij keerde. Even voor de pauze moest onze portier Rik Nys nog gevat uitkomen om de gelijkmaker te verhinderen.

180 seconden na de break kregen we de mooiste aanval van de wedstrijd! In de kluts streelde Luca de bal door tot bij Matisse die Twan in de “rue du goal” loodste en 0-2 was het resultaat. Grasheide bleef de betere ploeg maar aan de andere kant maakte het dodelijke duo Vanderbist en Verhaegen er op enkele minuten tijd 2-2 van . Thibaud kreeg als opdracht de levensgevaarlijke Vanderbist  te schaduwen maar geen nood voor de mauven want het was dat ander ambetant manneke  Alessandro Verhaegen die onze Rik Nys kon verschalken(3-2). Enkele minuten voor het einde kwam een bezoekende hoekschop op de kruin van Senne De Raet die panklaar kapitein Robbe Van Den Put toeliet om in het dak van het doel te schieten(3-3). In de slotfase moest Sander Goyvaerts nog vervangen worden wegens een knieblessure.

Al bij al een redelijke wedstrijd waar veel meer inzat dan een gelijk spel.

OPA

OPSTELLING GRASHEIDE: Senne De Raet(GK #18), Renzo Holemans(2), Torben Thissen(4), Jordi Schoeters(6), Matisse Geens(7), Jari Ceulemans(8) “C”, Thomas Vanhove(9), Bono Roosen(10), Isahia Wijns(11), Thibaud Artoos(13), Wout Van Aert(14), Arne Nijs(15), Twan Van Egdom(16) en Sander Bruylant(17).

COACH: Gert Roosen/ Danny Wijns  MANAGER: Danny Bosmans

SCHEIDSRECHTER: Eli Bonheure

PERIODESTANDEN: 1-1, 1-0,0-1 en 0-1

DOELPUNTEN GRASHEIDE: 3’ Bono Roosen 44’ Twan Van Egdom en 63’ Sander Bruylant

Eerst laten we scheidsrechter Eli Bonheur aan het woord” Een referee is vanaf dit seizoen geen neutraal voorwerp meer! Een bal die de fluitenier raakt is automatisch een scheidsrechterbal”.

Het begon meer dan goed voor Grasheide! In het begin van de match stroomde Jordi de bal door naar Matisse die de deze week jarige Bono Roosen(°09.10.2005-foto) op zijn wenken bediende en het stond 0-1 op de tabellen. Geelblauw was nog aan het juichen toen Said Abrouch, de beste man op het terrein, er 1-1 van maakte. Verder zagen we nog wat plaagstootjes van Arne en Jari voor de pot. Het tweede bedrijf was het minst goede ondanks een mooie aanval van Thomas naar Wout die door Torben net werd gemist…en toch kon Katelijne met een 2-1 bonus gaan rusten.

Danny Wijns:”Onze derde periode was de beste” met de mooiste aanval van de wedstrijd: het begon bij Jari Ceulemans die Renzo de lijn deed afdweilen, deze devieerde messcherp het leder in de 43 van Twan die vanop 25 meter de trekker overhaalde.(2-2)

De laatste 20 minuten begonnen sterk voor de geelbloezen! Laatste man Thibaud Artoos zette Bono in de startblokken die enkele seconden later het stokje doorgaf aan de vrije spits Sander Bruylant die zo de winninggoal maakte. Men een gestrekte duik en vierdubbele gehurkte karpersprong hield Senne in de slotfase zijn netten nog schoon ondanks een sterk aandringende thuisploeg. Medecoach Gert Roosen vatte later de wedstrijd goed samen: ”Juiste uitslag”.

OPSTELLING GRASHEIDE: Rik Nys(#1), Renzo Holemans(2), Ferre Van den Eynde(3), Luca Bosmans(4), Robbe Van Den Put(5) “C”, Fabrice Van Oosterwijck(6), Matisse Geens(7), Torben Thissen(8), Thomas Vanhove(9), Arne Nijs(10), Isahia Wijns(11), Sander Goyvaerts(12), Wout Bosmans(14) en Twan Van Egdom(16).

COACH: Glenn Van den Broeck  MANAGER: Danny Bosmans

REFEREE: Dirk Juliens(Booischot). Zeer goed

PERIODESTANDEN: 2-0,1-0//1-1 en 4-2.

GELE KAART: Milo Mailly(H)

DOELPUNTEN GRASHEIDE: 34’,68’ 77’Twan Van Egdom,8’,19’Thomas Vanhove, 56’Ferre Van den Eynde, 73’ Renzo Holemans,75’ Matisse Geens.

De match van de waarheid! Kapitein Robbe gaf het voorbeeld, schudde een aardige dribbel uit zijn pantoffels, bediende Torben die Arne juist naast liet besluiten. Na minuut 8 bediende de pas jarige Matisse Geens(13.09.2006-foto) zijn maatje Thomas die geen genade kende (1-0). Rik Nys, onze doelman die in de eerste helft beter zijn strandstoel had meegebracht, bediende, na een terugspeelbal van Fabrice in één tijd Sander die het leder panklaar doorgaf aan Thomas  en er stond 2-0 in ons boekje.

De tweede (later ook de vierde) periode was het beste wat we dit seizoen al van onze U15 zagen. Renzo, Fabrice, Sander en Isahia misten op een haar na  hun goaltje … een verloren gewaand shot van Wout streelde nog de weerborstel van Twan en het was 3-0.

Diep in de tweede helft(minuut 49) moest Rikske zijn vuisten boven halen. Een tijdje later schilderde onze ‘stopper’ Ferre Van den Eynde een vrije schop rechtstreeks in de winkelhaak(4-0). De MOLENZONEN(want zo kennen we Halder)  roken de Grasheidense kooi en kwamen nog tweemaal langs Jens Cools terug. Luca Bosmans lanceert in minuut 73 op de rechterkant Renzo die iedereen voorbij snelt, inclusief  de keeper(Gust Goris ..een oude klasgenoot) ……Matisse  Geens, één van de betere thuisspelers,  en Twan Van Egdom legden in de slotfase de verdiende 8-3-cijfers vast.

Opa

STAND U15 (02.10.2019)

1.TISSELT B         3             3             0             0             19-10    9punten

2.WAVRIA B       3             2             1             0             15-09    6

3.KATELIJNE C   2             1             1             0             04-05    3

4.GRASHEIDE     3             0             2             0             15-15    3

5.HALLAAR C     3             0             3             0             05-19    0

Rita Berlaar B en Racing Mechelen B gaven forfait in deze reeks.