Seizoen 2017-2018 afgelopen

Het voetbalseizoen 2017-2018 is afgelopen. Voor sommige “eindelijk!”, voor anderen “nu al?”.
Liep alles van een leien dakje? Neen, maar de vele vrijwilligers probeerden er elke dag het beste van te maken en rekenden daarvoor ook af en toe op jullie begrip 😉.
Wij kunnen in het algemeen alvast terugblikken op een geslaagd seizoen.

Op sportief vlak noteerden we enkele uitschieters: u17 speelde kampioen 🏆 en wonnen een tornooi in Baal🏆, eerste elftal streed lang mee voor een ticket voor promotie-eindronde, A-reserven werden vice-kampioen 🥈, u13 speelde de finale van de LAVA-RKB-beker 🥈 en werden 5e van de provincie, u11 won het tornooi in Hombeek 🏆, de dames bereikte de halve finale in de Redavo-beker🥉, …

Voor onze infrastructuur verkregen we de financiële steun van de gemeente Putte om het oudste deel (betonnen kleedkamers en afdak) af te breken en nieuwe kleedkamers te bouwen (start najaar 2018). De opbrengst van de wafelverkoop werd gebruikt om de kleine gele doeltjes aan te kopen, zodat ook onze allerkleinsten wedstrijden kunnen spelen. Ook plaatsten we een nieuwe overdekte staanplaats aan het C-terrein.

Onze evenementen waren één-voor-één een succes: een succesrijk jeugdtornooi, voor ons ontbijtbuffet 🍳🥓🥐was onze kantine eigenlijk te klein en voor de eetdag 🥣🍽️werden we (na vorige editie) ook gedwongen om te verhuizen naar een grotere zaal, met succes. Met Grasheide kermis vielen de mosselen weer in de smaak en het jaarlijks bal🎉 was een moment om met z’n allen de beentjes los te gooien.

Dit was enkel en alleen mogelijk dankzij jullie allemaal!! We denken hierbij o.a. aan de supporters, ouders, trainers, afgevaardigden, terreinverzorgers, tappers, kuisploeg, sponsors en al de andere vrijwilligers die op één of andere manier hun steentje hebben bijgedragen en hierdoor zorgen dat SV Grasheide een prachtige sport- en vriendenclub is.
DIKKE MERCI !!!👏