Verslag van de u13 op ons eigen jeugdtornooi

Opstelling Grasheide: Rik Nys, Thomas Vanhove, Staf Nys, Torben Thissen, Luca Bosmans, Wout Bosmans, Isahia Wijns, Renzo Holemans, Twan Van Egdom en Matisse Geens.

Coach: Danny Wijns  Manager: Kristel Casteels

Aanzitten aan een rijkgevuld buffet doet iedereen graag en dan 10 acteurs die de pannen van het dak spelen…wat willen we nog meer. Toch wat nieuws uit de U13-formatie: Rik Nys broer van Staf (keeper), komt de formatie versterken, alsook Heistgorenaar Sander Goyvaerts….maar anderzijds heeft de verdienstelijke Ferre Heremans te kennen gegeven om (voorlopig) met sjotten te stoppen. Wegens medische problemen moest ploegafgevaardigde Danny Bosmans forfait geven en wordt ‘ad interim’ vervangen door Kristel Casteels.

En het was gedurende 3 uur aan één stuk likkebaarden! In de openingsminuten van de eerste match tegen Ranst penseelde Luca Bosmans het leder naar Matisse Geens die zellfs de tijd had om Twan diep in de ogen te kijken (1-0). In de tweede match was het Isahia die een verloren gewaande bal naar de benen van Thomas vanhove stuurde en aan Matisse de kans gaf om wederom met 1-0 de eindstand vast te leggen.

In match 3 tegen legden de gouden kanaries Heultje letterlijk tussen hun boterham! Twan(2), Torben, Staf en Renzo waren de afwerkers met dienst. Toch een negatief puntje! Tijdens een correcte balbetwisting liep Matisse Geens een vrij ernstige voetblessure op en moest de rest van het tornooi langs de zijlijn toezien.

Nog voor de slotontmoeting tegen Elzenstraat stond reeds vast dat “DE GESHAA” tornooiwinnaar zou worden. Stand 0-0. We vergeten nooit de kamerbrede glimlach van spits Wout Bosmans bij het horen aan het eindsignaal.

Eindstand:1.Grasheide 2.Ramsel 3.Elzenstraat 4.Ranst 5.Heultje

Nu zondag om 9u25 worden we verwacht op een tornooi in Wiekevorst met Wiekevorst 1 en 2, Lierse Kempenzonen!, Herenthout, Berlaar, Putte, en Tongerlo. Het einde is voorzien rond 14u.(wedstrijden 2 x 12min30sec).

Opa

PROFICIAT: aan het bestuur en medewerkers van SV Grasheide die van deze dag een waar feest maakten! Ook dank aan de Brandweer van Putte voor het snelle verwijderen van een wespennest.