Verslag Bevel – u13 (1-0)

OPSTELLING GRASHEIDE: Rik Nys, Isahia Wijns, Torben Thissen, Sander Goyvaerts, Staf Nys, Wout Bosmans, Renzo Holemans, Thomas Vanhove, Twan Van Egdom en Matisse Geens.

COACH: Danny Wijns  MANAGER: Danny Bosmans

PERIODESTANDEN: 0-0,1-0//0-0 en 0-0

Na afloop van de wedstrijd hadden we een korte babbel met coach Danny Wijns:”We speelden zeker geen slechte wedstrijd, kansen hebben we genoeg gekregen maar zeker op het einde geloofden we te weinig in onszelf en neem daarbij een goede tegenstrever en een goede keeper……”.

Zoals steeds kregen we in de verdediging het ijzeren trio Isahia, Torben en Staf met daarvoor Sander en Renzo die de ouderwetse rol van slingerback moest vervullen (Eric Gerits was 40 jaar geleden een echte slingerback). Vooraan de anciens Matisse, Twan en Wout.

In de aanvangsfase was Bevel (in het blauwrood zoals een clubje daar in het noorden van Spanje) de betere ploeg, maar toch was Grasheide het gevaarlijkst met mooie schoten van Sander en Mattisse. In de beginseconden van de tweede periode maakte Bevel er, na een mooie genomen vrije trap (na een strafbaar feitje),  er 1-0 van. Rik Nys was daarop totaal machteloos.

Na de rust was het al Grasheide wat de klok sloeg!  Echte kermisklokken luidden richting Bevelse kooi met kansen (en niet kansjes) van Renzo, Sander, Matisse, Thomas en Twan die de veerkracht van de paal testte.

Normaal gezien staat er volgende zaterdag geen wedstrijd op de agenda. Toch zullen jeugdverantwoordelijke Peter Hoyberghs samen met Danny Bosmans en Danny Wijns  trachten om een bijkomende oefenwedstrijd in te leggen.

Opa

  1. Normaal neem ik een foto van iemand of iets….nu geen speler. Foto 1…om eens na te denken over voetbal en foto 2….20km van de Grasheide hebben we ook een klein FCB met eigen tassen.

Foto 1

Foto 2