u13 – KV Hooikt (3-3)

OPSTELLING GRASHEIDE: Rik Nys, Senne De Raet, Isahia Wijns, Torben Thissen, Luca Bosmans, Thomas Vanhove, Sander Goyvaerts, Wout Bosmans, Renzo Holemans, Staf Nys, Twan Van Egdom en Matisse Geens.

COACH: Danny Wijs  MANAGER: Danny Bosmans

PERIODESTANDEN: 1-1,1-0//0-0,1-2.

Een beregoede wedstrijd met een juiste einduitslag…alhoewel blauwgeel misschien een banddikte beter was. Coach Danny Wijns koos voor een fifty/fifty verhouding tussen de pilaren! Rik in de eerste helft en Senne in het tweede halfuur.

In de aanvangsminuten was Jeut de betere ploeg . Toen Grasheide helemaal ingedrukt werd stuurde Luca Bosmans  Matisse op het hazepad, deze hakte het leer naar compagnon Twan en er werd 1-0 in ons notaboekje getoverd(met zijn rechtervoet om geen opmerkingen meer te krijgen!!!!!). Een tegenstrever als Hooikt is altijd een plezier  en zij hingen verdiend, langs Matisse Verduyckt, ons boekje in evenwicht. Dan kregen we een nooit geziene fase voor de Hooikse doelmond: was het Staf? Was het Wout? Was het Isahia?  Was het Renzo? Bij het herbekijken van onze bril was het toch Sander die er 2-1 van gemaakt had. Een mooi afstandsshot van Torben koos daarna de verkeerde kant van de paal.

Na de appelsientjes bleven beide ploegen aan mekaar gewaagd. Hooikt trof de paal, Thomas kon in extremis een ‘vijandige’ poging onderscheppen. Een verre uittrap van Senne kwam in de voeten van Twan die er 3-1van maakte. Dan alarmfase 3 voor Hooikt dat in de slotfase er nog 3-3 van maakte langs Cas Cotmans en hun topscorer Matisse Verduyckt.

Volgende week trekken we met zijn allen naar het terrein van “Ik Dien” in Edegem ….waarschijnlijk zonder de Renzo (loopwedsrijd) die enkele jaren terug de interscholenloop won..Succes Renzo.

Opa