u13 – Bacwalde (10-0)

OPSTELLING GRASHEIDE: Rik Nys, Senne De Raet, Isahia Wijns, Luca Bosmans, Torben Thissen, Thomas Vanhove, Wout Bosmans, Sander Goyvaerts, Renzo Holemans, Staf Nys, Twan Van Egdom en Matisse Geens
COACH:Danny Wijns – MANAGER: Danny Bosmans

PERIODESTANDEN: 3-0,2-0//1-0 en 4-0

Alles zat mee op zaterdag 29 september in het Alfons Timmermansstadion: een echt voetbalweertje, een ideale grasmat en een gemotiveerd Grasheide “au grand complet”. Nieuweling “Bacwalde(Boechout) stelde een beetje teleur. SV klom vroeg op voorsprong na een ‘afsnoepertje’ van Twan die zijn gemakkelijkste goal van het seizoen maakte. Van Egdom nam ook nummer 4,7 en 8 voor zijn rekening. Iets verder in die eerste periode kregen we 2 nagenoeg dezelfde doelpunten: twee keer een corner die door Renzo (2-0) en door Isahia(3-0) in treffers werden omgezet. In het tweede kwart namen onze jonge veulens verder de wedstrijd in handen en het was, na aandringen van Matisse en Renzo, dat Bacwalde nog een handje hielp door zelf de 5-0rustcijfers vast te leggen.

Toch even naar onze keepers: zij moesten samen(Senne 1 en Rik 2) driemaal tussenkomen. In de derde periode kregen de Boechoutenaars een huizenhoge kans … Torben redde even voor de lijn. Diezelfde Torben zette, op assist van Luca en Sander, nummer 6 op het scorebord. Dan kregen we een reeks kansen en kansjes van onder meer Wout, Staf, Luca en Sander.

In de slotfase zagen we nog 2 prachtige thuisdoelpunten! Matisse onderbrak een bezoekende aanval, bediende Thomas die met een ouderwets banaanshot nummer 9 aantekende. Stafke fileerde op een halve minuut voor het einde Bacwalde helemaal en plaatste zo een mooi slotakkoord van deze gemakkelijk gewonnen wedstrijd.

Na de wedstrijd vernamen we nog dat de bezoekende speler Lucas Jansen(#16) nog moest verzorgd worden met een vrij diepe vleeskwetsuur juist onder de knie.

Volgende zondag om 10u trekken we met zijn allen naar het grote Heist voor de match Heist C – Grasheide.

Opa