Heist – u13 (5-0)

OPSTELLING GRASHEIDE: Senne De Raet, Isahia Wijns, Luca Bosmans, Torben Thissen, Sander Goyvaerts, Wout Bosmans, Renzo Holemans, Twan Van Egdom en Matisse Geens.

COACH: Danny Wijns Manager: Danny Bosmans

PERIODESTANDEN: 1-0,2-0// 0-0 en 2-0

Een wedstrijd zoals er 13 in een dozijn zijn en in de catalogus vermeld staat als “niet goed en niet heel slecht”. In de aanvangsfase zagen we op de Heistse weide, die nog sporen droeg van de overwinning van zaterdagavond (Heist-Lierse 1-0) , een aanvallend ingesteld Grasheide met mogelijkheidjes voor Wout, Matisse en Torben. Een vrije trap vanop 18 meter werd  daarentegen door Embré Gürler (Heist) magistraal in de winkelhaak getrapt. Goalie Senne kon er alleen met bewonderende blik naar kijken. Ook in het tweede kwart bleef het spel in evenwicht doch KSK bleef het gevaarlijkst. Eerst haalde Renzo nog een gemaakte goal van de lijn om daarna te moeten kijken naar een mooie georchestreerde aanval die nogmaals door diezelfde Embré werd afgemaakt. Een inleggertje (3-0) van Jari Andries was tevens het sein om een koffie te gaan drinken.

De derde periode was het beste wat Grasheide zondagmorgen te bieden had. Isahia, Luca en Senne hielden het bezoekende gebied gesloten en aan de andere kant kregen we doelrijpe kansen van Sander, Matisse, Torben en Renzo. De mooiste kans was echter van Twan die zijn afstandsschot op het laatste moment gekeerd zag door de plaatselijke giraf met het nummer 1. In de slotfase kon Heist nog via Jari Andries en Arno Wuyts de overdreven eindcijfers vastleggen.

Nu zaterdag om 13u verschijnen we weer met ons allen en met frisse moed op de Grasheide om Olvac te bekampen. OLVAC is een ploeg die komt uit het Katholiek Sportverbond met adres: Doornstraat 65 Edegem (op de grens met Wilrijk en niet ver van UZA-Edegem).

Opa