u13 – OLVAC (1-2)

OPSTELLING GRASHEIDE: Senne De Raet, Rik Nys, Luca Bosmans, Torben Thissen, Wout Bosmans, Thomas Vanhove, Sander Goyvaerts, Isahia Wijns, Twan Van Egdom en Matisse Geens.

COACH: Danny Wijns  MANAGER: Danny Bosmans

PERIODESTANDEN: 0-1,0-1//1-0 en 0-0

Wederom een nieuwe ploeg uit het Katholiek Sportverbond die ons aangenaam verraste. Voor U13-Grasheide was het de eerste wedstrijd zonder Staf Nys (foto) die zijn voetbalpantoffels thuis definitief in de patattenschuur heeft gezet.

Het begon met een ware stormloop van Olvac waarbij het nummer  10 een bijzonder goede voetafdruk naliet. Op minuut 5 moest Senne zich toch gewonnen geven na een heerlijke uitgespeelde combinatie. In het tweede kwart nam de druk wat af en langs Sander en Luca konden we toch de eerste kansjes optekenen. Toch werd er met 0-2 naar de cabine getrokken.

Een klein donderpreekje van veldheer Danny onder de rust veranderde het spelbeeld totaal. Vanuit de achterste linie kregen we betere pasjes die meestal begonnen bij Isahia, Torben en Rik. Zo halverwege de derde periode snoepte Thomas de bal af, zei alsjeblieft aan Twan die vanop 25 meter het leder onhoudbaar tegen de netten joeg. In de slotfase nam Grasheide het heft helemaal in handen en kregen  nog een mooie mogelijkheid van Wout Bosmans. In de eindminuut waren het Matisse en Twan die goed uitspeelde kansen op de vuisten van de bezoekende doelman niet beloond zagen.

Opa