u13 – Bevel (2-3)

OPSTELLING GRASHEIDE: Senne De Raet, Rik Nys, Luca Bosmans, Renzo Holemans, Thomas Vanhove, Isahia Wijns, Sander Goyvaerts, Wout Bosmans, Torben Thissen en Twan Van Egdom.
COACH: Danny Wijns MANAGER : Danny Bosmans

PERIODESTANDEN: 0-1,0-1// 0-0 en 2-1.

Klokslag 13u floot eersteploegspeler Jordi Mees (een 10 op 10) de eerste terugwedstrijd van het seizoen 2018-2019 op gang en we kregen kwaliteit voor ons ticket dat, dank zei Beireke, nog altijd sinds mensenheugenis op 2,50€ staat. De aanvangsminuten kunnen we van beide zijden slordig noemen maar toch vond Tijs Poel een gaatje in de thuisdefensie(0-1). Een zelfde beeld in de tweede
periode waarbij Bevel meer en meer aan het venster kwam loeren en er 0-2 van maakte via de teennagels van Jef De Leeuw.

Tijdens de rust pakte voetbalbisschop Danny uit met de nodige decibels en “het sermoen van het jaar”. We wisten niet wat we na de onderbreking zagen! Alleen bleven Senne en Rik, afwisselend, op hun plaats tussen de palen staan. Luca en Thomas verwisselde van kant, werkmier Renzo kreeg de taak van laatste man, Torben moest iets meer op de zijkanten spelen en Isahia werd naar het middenveld verwezen. Door een mooi dribbelmaneuver van Wout werd Twan voor de kooi afgezonderd maar ook bij Bevel stond er een keeper in de goal.

In het slotkwart dikte Nicolas Van Horenbeeck nog de voorsprong aan (0-3) en dan pas schoot SV echt wakker. Eerst een mooie kans van Sander, vervolgens een kansrijke vrije schop van Renzo en dan uiteindelijk twee bijna identieke rozen. Telkens een corner die eerst, via de nodige tussenstaties, door Thomas werd verzilverd (1-3). Even later opnieuw een hoekschop die, na wat geharrewar, door  Isahia (2-3) vanop afstand werd binnengepoeierd…..dan het onverbiddelijk eindsignaal.

Volgende zaterdag om 11u staat het vriendschappelijk treffen tussen Baal-Grasheide in onze agenda.

Opa