KFC Baal – u13 (0-1)

OPSTELLING GRASHEIDE: Senne De Raet, Rik Nys, Luca Bosmans, Wout Bosmans, Renzo Holemans, Thomas Vanhove, Isahia Wijns, Torben Thissen en Twan Van Egdom.

COACH: Danny Wyns  MANAGER: Danny Bosmans

PERIODESTANDEN:0-0,0-1//0-0 en 0-0

De meeste aandacht deze week ging uit naar onze speler Sander Goyvaerts die maandag een blindedarmoperatie onderging en dus enkele weken “out” zal zijn.

Grasheide begon met een zelfde tactisch concept zoals ze vorige week eindigen tegen Bevel t.t.z. met Renzo als laatste man en Luca en Thomas die de zijkanten moesten afdweilen. Baal openende snel en Senne werd tot tweemaal toe op de korrel genomen en zeker de tweede redding was zoals Jean Marie het in zijn grote dagen deed. Van bezoekerskant waren er enkel (water)kansjes van Luca en Isahia.

Een gans ander beeld in de 3 volgende perioden! Na een aanval over meerdere stationnetjes( Luca, Wout,Isahia en Torben) schoot Renzo vanop 18 meter juist op het winkelhaakkader. Even later nam Thomas een korte vrije trap naar Renzo die deze maal de ‘voorste’ blonde manen van Twan vond waardoor de thuisgoalie met zijn lijntje de bal uit het net moest vissen(0-1).

Ook in het derde kwart domineerde SV het gebeuren. Kansen bij de vleet van onder meer Wout, Torben, Thomas en Isahia maar telkens vonden ze portier Stef Hermans (beste man op het veld) op hun pad. In de slotperiode kreeg onze andere keeper Rik Nys een moeilijke opdracht mee! “Als je geen bal doorlaat winnen we” (doordenkertje) en Rik volbracht die taak. Een lange soloactie van Twan strandde in de slotminuut nog op de paal. Een goede oefening voor volgende zaterdag wanneer de competitiewedstrijd VK Hooikt – SV Grasheide om 9u30 op de affiche staat.

Opa