Hooikt – u13 (4-1)

OPSTELLING GRASHEIDE: Senne De Raet, Rik Nys, Luca Bosmans, Renzo Holemans, Isahia Wijns, Wout Bosmans, Rik lens, Florian leukemans en Twan Van Egdom.

COACH: Danny Wijns     MANAGER: Danny Bosmans

PERIODESTANDEN: 1-0,0-1//2-0 en 1-0

Na de training van vorige vrijdag zat ploegafgevaardigde Danny Bosmans met de handen in zijn haar! Met zijn telraam (= zijn PC) geraakte hij niet verder dan 7…trok dan naar het tuinhuis waar er nog een verroeste ketel stond met toverwater ……Danny prevelde een toverspreuk en goochelde zowaar 2 witte konijnen uit zijn hoge hoed! Hun namen: Florian Leukemans (10) en Rik lens (11). Beiden speelden een meer dan verdienstelijke wedstrijd (foto). Rik, op rechts, speelde 45 minuten en Florian maakte zelfs het uur vol als centrale middenvelder.

Hooikt vormde zaterdagmorgen het decor van de eerste uitwedstrijd van de terugronde en was zo vriendelijk om Senne enkele malen in de aanvangsfase op te warmen. Nadat Matisse Verduyckt (1-0) had geopend begon Grasheide uit een ander vaatje te tappen. Een heerlijk pass van Wout eindigde met een verre knal van Renzo tussen het doelkader.( Wout viel even later nog uit met een liesblessure). Rik Nys versierde op links een corner en Twan, de vaste hoekschopnemer, dropte de bal op de kuiten van thuisspeler Mathias Van Orshoven die zo de stand in evenwicht bracht. Later zou deze Mathias nog weerwraak nemen met 2 Hooiktse doelpunen.

Luca en Isahia, beiden in hun dagje, waren kwistig met steekballetjes richting frontlijn….. enkel Twan kon hier dankbaar van gebruik maken….. maar zijn schot stierf een oneerlijke dood op de paal. Daarop bezorgden de gastheren SV nog 3 koude douches . Jeut was beter maar 4-1 was duidelijk naar boven afgerond.

Grasheide U13 heeft zaterdag (verjaardag Wout Bosmans) om 11u nog iets goed te maken tegen “IK DIEN” EDEGEM. En zondag is het aan ‘youngster’ Thomas Van Hove om als allerlaatste 12 kaarsjes uit te blazen.

Opa