u13 – KSK Heist (2-3)

OPSTELLING GRASHEIDE: Senne De Raet, Rik Nys, Luca Bosmans, Renzo Holemans, Wout Bosmans, Sander Goyvaerts, Torben Thissen, Thomas Vanhove, Isahia Wijns, Twan Van Egdom en Matisse Geens.

COACH: Danny Wijns  MANAGER: Danny Bosmans

PERIODESTANDEN: 1-3, 0-0, 1-0 en 0-1. Het gebeurd niet dikwijls dat een referee reeds 15 minuten voor de aanvang van een wedstrijd zenuwachtig het fluitje rond zijn vingers draait: iedereen kent de Kossi (Lambrechts)! Hij is de ancien van de eerste ploeg van SV die aan de kost komt als verpleger. Geelblauw begon goed aan de wedstrijd met een schot van Wout en Torben. Toch het was toch langs de andere kant dat Senne zich moest omdraaien na een zeer mooie Heistse aanval. Even later ademde Matisse de bal door naar Isahia die van op stand de bordjes in evenwicht hing. Over de ganse match genomen was Grasheide zeker niet de mindere ploeg doch Heist scoorde nog tweemaal in het eerste kwart.

Juist na de rust kregen de thuisjongens een vrije trap! Renzo trapte richting Matisse en na een intense flipperkastfase, met nog Sander en Isahia ertussen, devieerde Thomas de bal in de verlaten Heistse muil (2-3). Tijdens een alles-of-niets offensief knutselde Twan nog een schot tegen de paal in mekaar….maar het was Saartje Van Dijck(KSK), op aangeven van de op Grasheide goed gekende Bartel Nitor, die door de grijparmen van Rik Nys de bende van Danny het nekschot gaf.

Zaterdag 1 december om 9u15 worden we in Edegem (Olvac) verwacht en op 8 december om 10u spelen onze U13 tegen Katelijne op het veld van Bonheiden voor de LAVA-beker.

Opa