OLVAC – u13 (6-3)

OPSTELLING GRASHEIDE: Senne De Raedt, Rik Nys, Torben Thissen, Sander Goyvaerts, Luca Bosmans, Isahia Wijns, Wout Bosmans, Renzo Holemans, Thomas Vanhove, Twan Van Egdom en Matisse Geens.

COACH: Danny Wijns  MANAGER: Danny Bosmans

PERIODESTANDEN: 2-0, 1-0//2-1 en 1-2

De opmerkelijkste figuur van deze laatste voorrondewedstrijd was zonder twijfel referee Ludovicus Emmerechts (foto). Een scheidsrechter zoals we die graag hebben: wijzen op fouten!! Hij was bijzonder streng op het juistnemen van een inworp!

Onze jonge veulens begonnen voortreffelijk aan de match maar bij de eerste kans kwam Wout een schoenmaat 46 te kort. Op het slechtste ‘moddercatchveld’ dat ondergetekende ooit zag was het langs de andere kant wel raak na een geweldige reflex van Senne die in de voeten van het nummer 25 viel(1-0). Olvac domineerde ook periode 2 en een 3-0 stand was logisch bij de koffie.

Juist na de rust kregen de bezoekers nog 2 ziekenhuisgoals binnen en dan liep plots de wekker van Sander en co af! Eerst een dwergkansje voor Luca, dan een draaiend schot van Isahia . Renzo, die zowat op alle plaatsen speelde, versierde in minuut 38 een hoekschop die na een knikje van Torben in de bovenhoek belandde(5-1). Olvac haalde nogmaals de trekker over (6-1) en dat was het sein voor Grasheide om de turbo aan te zetten. Rik Nys, onze mededoelverdediger, werd gedwongen om de mussen te tellen terwijl Thomas zijn maatje Matisse op een platooke nummer 2 aanbood. Twan, die voordien eenmaal de lat en tweemaal de paal had getroffen, legde de 6-3-eindcijfers vast. Na de wedstrijd deed oppervis Danny Wijns volgende uitspraak: ”Indien er een vijfde hoofdstuk zou geweest zijn dan hadden we gewonnen”.

Volgende week zaterdag om 10u wordt in de arena van Bonheiden de ontmoeting Grasheide-Katelijne gespeeld voor de Lava-beker. Voor bijna alles pelers de ideale gelegenheid om het examenhoofd  eens goed te kuisen.

Opa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA