Willebroek – u13

OPSTELLING GRASHEIDE: Senne De Raet, Rik Nys, Isahia Wijns, Luca Bosmans, Renzo Holemans, Torben Thissen, Sander Goyvaerts, Thomas Vanhove, Wout Bosmans, Twan Van Egdom en Matisse Geens.

COACH: Danny Wijns  MANAGER: Danny Bosmans

PERIODESTANDEN: 2-1,0-0//0-2 en 1-3

SV Willebroek is ruim 100 jaar oud en telde ooit Rode Duivel en Anderlechtspeler Gilles De Bilde in zijn rangen. Momenteel speelt hun eerste ploeg in tweede provinciale.

SV Willebroek U 13 kwam aan de aftrap met een ploeg die versterkt was door een handvol Afrikanen, maar het was toch Grasheide dat gedurende de eerste 10 minuten op de thuisgrond parkeerde. Willebroek kwam slechts tweemaal aan de kooi van geelblauw en Senne moest zich evenveel maal omdraaien. Een collectieve mooie aanval die bij Torben begon, en via de tussenstations van Thomas en Renzo bij Twan belandde en de aansluitingstreffer was een feit. Ook noteerden we nog kansen van Wout en Isahia. Isahia’s grootvader en oudste supporter van onze U13-ploeg, Jos Wijns (82-foto), had het verbaal gemunt om de vele judogrepen van oranje-zwart.

Tijdens de rust smeerde Twan zijn benen in met ouderwetse bruine zeep om zo beter tussen de Willebroekse verdediging te glijden. En dat het hielp! Glad als een paling scoorde de jongeling die vrijdag 13 wordt de laatste 3 doelpunten.

Vooreerst had Rik in de derde periode zijn kooi met brio schoongehouden terwijl aan de overzijde Luca Bosmans het mooiste doelpunt van de middag maakte. Wout legde het leder panklaar voor Luca die met een fraaie kromme via de paal de bordjes in evenwicht bracht. Doelpunt nummer 3 was een rechterkogel van Matisse na een afgemeten voorzet van Sander Goyvaerts.

Volgende zaterdag, om 11u, staan we  weer paraat voor de ontmoeting U13 Grasheide-Elzenstraat.

Opa