u13 – RB Elzestraat (1-1)

OPSTELLING GRASHEIDE: Senne De Raet, Rik Nys, Luca Bosmans, Wout Bosmans, Renzo Holemans, Thomas Vahove, Isahia Wijns, Sander Goyvaerts, Torben Thissen, Twan Van Egdom en Matisse Geens.
COACH: Danny Wijns MANAGER: Danny Bosmans.
PERIODESTANDEN: 0-0,1-0//0-1 en 0-0.

RB Elzestraat is een oudere gekende tegenstrever van SV Grasheide. FC Red Boys werd gesticht in 1948 en fusioneerde in 1993 met VK Elzestraat en speelt sindsdien onder de naam R(ed) B(oys) Elzestraat.

Een schoonheidsprijs kunnen we aan deze wedstrijd niet geven, maar het begon allemaal zo goed voor Grasheide! Sander streelde na 3 minuten de paal en een schot van Renzo trof de bovenkant van de lat. SV had de betere kansen en Senne hield de grendel op de achterdeur. De gesloten wedstrijd werd toch in de tweede periode beloond met een treffer van Isahia na een heen en weer gekluts voor de doelmand met Thomas, Wout en zeker Luca als tussententakels.

Na de koffie trok geelblauw met een fris gemoed ten aanval: Matisse en Torben probeerden het van ver en dan bij de eerste en beste tegenstoot van Elzestraat gebeurde het! Senne Vervoort van RB raakte als laatste de bal aan die op een ongelukkige wijze tegen de thuisnetten belandde. Elzestraat kreeg vleugels en voetbalde een vijftal mooie kansen bij mekaar. Een karpersprong van Rik was nog nodig om verder onheil te voorkomen. In de slotfase zette SV nog alles op alles maar verder dan een schot van Twan (foto-gisteren 13 geworden) tegen de paal kwamen de Danny-boys niet.

Volgende zaterdag om 9u30 staan onze 12/13 jarigen aan de aftrap in Sint Amands aan de Schelde(Sportlaan 7B – St Amands). Ander nieuws: Op 2 februari gaan we met de ploeg naar KV Mechelen tegen Westerlo( 20u30) zien en op Paaszaterdag(20 april) is er tornooi in de Elzestraat.

Opa