U13 – FC Duffel (1-9)

02.02.2019 U13  SV GRASHEIDE – KFC DUFFEL 1-9

OPSTELLING GRASHEIDE: Senne De Raet, Rik Nijs, Luca Bosmans, Renzo Holemans, Wout Bosmans, Torben Thissen, Isahia Wijns, Sander Goyvaerts, Thomas Vanhove, Twan Van Egdom en Matisse Geens.

COACH: Danny Wijns  MANAGER: Danny Bosmans

PERIODESTANDEN: 0-2, 0-2//1-2 en 0-3

Een collectieve offday van onze U13-ploeg. Onze beide portiers Rik Nijs en Senne De Raet vallen zeker niets te verwijten en ook de zieke Renzo Holemans, die toch een halve wedstrijd speelde, kan niet als excuus aangehaald worden.

Het begon nochtans zeer goed voor Grasheide! In de openingsminuten noteerden we schoten van Isahia, Wout en Luca en nogmaals een pegel van Isahia die op de paal uiteen spatte. De eerste tegenprik van Duffel was meteen raak langs Arthur Toelen, even later gevolgd door een scrimmagedoelpunt van Mozes Matongo alhoewel wij in de vertraging later een owngoal zagen. In de tweede periode telden we enkel een mooie kans van Matisse Geens….daarna werd het zeer stil in de SV-loge met 2 treffers van Lennert Dewit (de beste man op het veld).

Met goede moed kwam witblauw naar de tweede helft afgezakt en dat mondde uit in kansen van Matisse, Sander, en Torben maar het was enkel Twan die, na een subtiel tikje van Thomas Vanhove, de geelrode doelman Stijn Van Loo in gebreke kon vinden.  Daarna zette Duffel de Grasheidense touwen nog vijfmaal bol met enkele mooie doelpunten van onder andere Niels Cardoen en Ferre Ryon. In de slotfase gunde trainer Danny Wijns zijn Bosmansduo nog wat rust. Deze vonden een originele schuilplaats om zich te beschermen tegen het vallende hemelwater(foto).

Opa

Maandag 4 februari om 18u30 spelen we voor de Lava-beker tegen Sint Katelijne Waver op het veld van K.Reet SK (Processieweg 8, 2840 Reet).