Lava beker: OLVE – u13 (0-0)

OPSTELLING GRASHEIDE: Senne De Raet, Rik Nys, Torben Thissen, Luca Bosmans, Renzo Holemans, Wout Bosmans, Thomas Vanhove, Sander Goyvaerts, Isahia Wijns, Twan Van Egdom en Matisse Geens.

COACH: Danny Wijns  MANAGER: Danny Bosmans

Periodestanden: 0-0,0-0//0-0 en 0-0.

Over de wedstrijd zijn we zeer kort: gedurende 60 minuten zagen we een gelijk opgaande match met toch de iets betere kansen voor Grasheide.

Dan de loterij: penalty’s! Grasheide trad met 2 keepers aan die elk 50% van de wedstrijd speelden. Dus was het voor iedereen normaal dat beiden 50% in de kooi mochten staan tijdens de penalty’s. Grasheide schoot alle 5 de penalty’s binnen en Edegem 4. Gejuich alom! Tot de Edegemcoach zijn beklag ging maken bij de referee dat Grasheide 2 doelwachters had gebruikt …. Daar waar volgens de regelementen van de KBVB maar één keeper mocht opgesteld worden. Dan een nieuwe reeks waar OLVE met één doelpunt verschil won.

Het is bijzonder spijtig te noemen dat omwille van zulke pietluttigheid Grasheide de finale van de LAVA-Beker niet haalt…..men heeft het reglement en de geest van het reglement. Wij zijn hier niet met profs bezig……

Opa