u13 – KVS Branst (0-3)

OPSTELLING GRASHEIDE: Senne De Raet, Rik Nys, Wout Bosmans, Thomas Vanhove, Sander Goyvaerts, Torben Thissen, Isahia Wijns, Renzo Holemans, Twan Van Egdom en Matisse Geens.

COACH: Danny Wijns  MANAGER: Danny Bosmans

PERIODESTANDEN: 0-0,0-2//0-1 en 0-0

De afkorting KVS Branst is op zijn minst speciaal! Deze club(deelgemeente van Bornem), gesticht in 1950, heet voluit KRACHT, VRIENDSCHAP EN SCOREN BRANST. Hun eerste ploeg speelt in derde provinciale en staat op plaats 4(In deze reeks staat ook Putte, Hallaar, Koningshooikt).

Na de ‘knock-out’-wedstrijd van vrijdagavond tegen Edegem (na discutabele penalty’s) was de motivatie van onze 12/13 jarigen nog in hun bed te zoeken. Al in de eerste periode was alle agressiviteit ver te snuffelen maar 0-0 na 15 minuten was een licht gevleide tussenstand. Na 19 minuten dankte keeper Rik Nys zijn vingertoppen maar de goedgevolgde import van Branst,  met name Recep, opende de stand. Even later verdubbelde Sonny Hovaert de stand. Het was zeker niet het dagje van onze verdedigers( Isahia, Renzo,Thomas) en ook onze midden- en voorspelers waren niet helemaal bij de les. In het totaal noteerde we(en we waren ruimdenkend) slechts 9 shots naar de Klein-Brabantse kooi( Wout 1, Sander 2, Torben 2, Matisse 1, Twan 2 en Renzo 1).

Bij 0-3, via opnieuw Sonny Hovaert, ging het Grasheidelicht helemaal uit. Deze U13-ploeg van Branst speelt volgende vrijdag de andere halve finale van de LAVA-Beker tegen Oxford Hemiksem. Onze mannen nemen nu 2 weken rust…tenzij Danny Bosmans nog iets uit zijn hoge hoed tovert.

Foto: Senne De Raet bij het nemen van zijn penalty na afloop van de wedstrijd.

Opa