u13 – Willebroekse (5-3)

OSTELLING GRASHEIDE: Mauren Wouters, Luca Bosmans, Torben Thissen, Isahia Wijns, Renzo Holemans, Ferre Heremans, Wout Bosmans, Twan Van Egdom en Matisse Geens.

COACH: Danny Wijns  MANAGER: Danny Bosmans

PERIODESTANDEN: 3-0, 2-1// 0-2 en 0-0

Wegens “sneeuwklassen” van verschillende spelers was het voor de beide Danny’s wat puzzelen om een volwaardig team aan de aftrap te brengen: Mauren Wouters (U12) maakte zijn debuut als keeper en good-old Ferre Heremans was maar al te blij om zijn maatjes terug te zien (foto). Spijtig dat Rik Nys niet van de partij was …. onze nestor van de ploeg blies gisteren(08.03) zijn verjaardagkaarsjes uit.

SV startte in overdrive!!! Wout Bosmans centerde af naar Torben, hakte door naar Renzo, Luca kon nog juist Matisse bedienen en het was Twan die met een paraboolshot na 23 seconden de match opende. Nog geen minuut later trapte doelman Mauren, met orkaanwind in de poep, uit naar Matisse die de oranjezwarte-keeper op het verkeerde been zette en de stand verdubbelde. Nog steeds in de openingsfase dweilde Renzo de linkerkant af en Twan deed de rest (3-0).

Matisse fleurde direct het tweede bedrijf op! Hij nam een corner die dankzij een onverklaarbare krul (+ de wind) rechtstreeks voor de 4-0 zorgde. Even later de goal van de match! Een ravissant pasje van Luca op de rechter van de Ferre die definitief het Willebroekse licht uit deed(5-0). 10 seconden voor de rust werd het nog 5-1.

Willebroek weigerde na de herneming de handdoek in de ring te gooien en geholpen door Grasheide, dat de achterdeur ver openzette, stond het 5 minuten na de rust 5-3. De bezoekers waren vanaf dan de betere ploeg doch de brigade van Danny Wijns zette de ‘spaarstandsknop’ aan en wonnen nog vrij gemakkelijk met 5-3.

Volgende zaterdag, 16 maart, worden we met zijn allen om 11u15 verwacht op RB Elzenstraat.

Opa