Elzestraat – u13 (4-0)

OPSTELLING GRASHEIDE: Senne De Raet, Rik Nys, Luca Bosmans, Isahia Wijns, Wout Bosmans, Thomas Vanhove, Torben Thissen, Sander Goyvaerts en Twan Van Egdom.

COACH:Danny Wijns MANAGER:Danny Bosmans.

PERIODESTANDEN: 0-0,2-0 // 0-0 en 2-0

Grasheide, gesteund door de wind, kreeg de eerste ‘grote’ kans van de wedstrijd! Senne De Raet hanteerde de lange uittrap en het was zijn overbuur die (onnodig) de bal aanraakte en de bal juist naast zijn kooi devieerde. Veel middenveldspel en enkel minikansjes langs Luca, Sander en gelegenheidsstormram Wout.

In de tweede cyclus verdween een fausse-queueshot van Thomas gelukkig boven de doellat van Rik Nys. Even later verdampte een mooie kopbal van Owen Van Frausum naast Rik in doek(1-0). Twee minuten nadien  rondde Brent Tanghe een mooie collectieve aanval af (2-0).

De mannschaft van Danny Wijns nam in het begin van de derde periode het heft in handen met mogelijkheden voor Torben, Thomas en Isahia. Rik, in de tweede helft als speler actief, werd met een redelijke sportieve tackle onderuit gehaald(foto) maar maakte na een driedubbele salto, met buiklanding, kennis met de Katelijnse grond.  De daarop genomen vrije trap van Twan koos de verkeerde kant van de paal. In de slotfase zette eerst Seppe Dhondt en daarna Victor Coppens de Elzestraatschaapjes op het droge. Op dat moment zat Danny Bosmans met zijn gedachten al bij KV Mechelen dat drie grote wijzers later de beslissende wedstrijd moest spelen tegen Beerschot.(uitslag 2-1).

Volgende zaterdag om 11u staan we wederom paraat voor de match Grasheide- Sint Amands.

Opa