FC Duffel – u13 (5-2)

OPSTELLING GRASHEIDE: Senne De Raet, Luca Bosmans, Rik Nys, Renzo Holemans, Isahia Wijns, Sander Goyvaerts, Thomas Vanhove, Twan Van Egdom en Matisse Geens

COACH: Danny Wijns

PERIODESTANDEN: 1-0,2-1//1-1 en 1-0

Alles was aanwezig om er een aardige pot voetbal van te maken! De zon en een mooi, nieuw  kunstgrasterrein(het beste dat we ooit zagen). Doch Duffel rook in de aanvangsminuten bloed en het was dankzij acrobaat Senne, met een magistrale redding, dat de Grasheidense dijk het niet begaf. Dit was maar uitgesteld….een splijtende aanval van kliniekboys op rechts werd knap afgerond door Lowie Van Houtven die later nog tweemaal zou scoren (1-0).

Ook in de daaropvolgende periodes bleven de gele kanaries stroef draaien tot Sander en Matisse een dartele combinatie op poten zette en laatst vernoemde kon binnen nagelen(1-1). In deze tweede periode zagen we nog goede mogelijkheden van Twan, Isahia en Matisse maar de boomlange thuisportier gaf geen krimp.

Na de rust, bij een 4-1stand kregen we de beste aanval van blauwgeel: Luca sjokte de bal door naar Renzo, deze had medelijden met de alleenstaande Thomas die met een prachtige balletbeweging Rik voor de kooi afzonderde en Grasheide op 4-2 bracht. Voor Rik was het de eerste goal die hij voor dit U13-team maakte. Het was Max Bernaerts die in de slotseconde de eindstand vastlegde.

Nu donderdag om 18u30 spelen onze U13 om een vriendschappelijke wedstrijd op het veld van Baal (11 tegen 11). Foto: Oppervis Danny Wijns met zijn 2 scoorders: Rik Nys en Matisse Geens.

Opa