Rita Berlaar – u15 (7/09/2019)

OPSTELLING GRASHEIDE: Senne De Raet(#18), Renzo Holemans(2), Matisse Geens(3), Luca Bosmans(4), Thomas Vanhove(9), Bono Roosen(10), Sander Goyvaerts(12), Thibaud Artoos(13), Wout Bosmans(14), Isahia Wijns(15), Twan Van Egdom(16) “C” en Sander Bruylant (17).

COACH: Glenn Van den Broeck MANAGER: Danny Bosmans

PERIODESTANDEN: 0-1,0-2//2-0 en 0-2 (4 periodes van 20 min.) – eindstand 2-4

DOELPUNTEN: 15’ en 68’ Twan Van Egdom, 28’ Sander Bruylant en 73’ Matisse Geens (Pen.)

Wat vooraf ging: Berlaar heeft 2 U15-ploegen(A met 11 spelers B met 8 spelers). Normaal speelt Grasheide tegen de B-ploeg van Berlaar maar omdat Muizen forfait gegeven had tegen de A-ploeg kon Berlaar met 11 spelers aantreden. Daarom werden vrijdagavond Matisse en Bono nog aan de selectie toegevoegd.

Berlaar opende met een zwaar offensief en pas na 10 minuten ging de storm een beetje liggen. Langs Grasheidense kant probeerden Sander G. , Wout Bosmans en Luca(werd deze week 13-foto) de vlam in de pan te krijgen en op assist van Thibaud Artoos kon Twan vanop afstand de brilscore van de bordjes halen. Ook in het 2de kwart begon Berlaar het best maar de geel-blauwe radertjes paste steeds beter in mekaar … in minuut 28 bediende Isahia op links Thomas… deze zette snelheidsduivel Renzo aan het werk en na een prachtige center rondde Sander B. in één tijd af(0-2).

Na de appelsientjes maakte Balder direct op penalty gelijk en nog geen minuut later was alles te herdoen(2-2). Senne schudde nog een megareflex uit zijn mouw bij een (bijna) gemaakt doelpunt van Silva Branco Daniel Filipe. Een verre pass van Bono, één van de beteren, kwam in de voeten van Twan die nogmaals van op afstand de netten deed bollen. In het slot van de wedstrijd legde Matisse Geens op penalty de verdiende eindscore vast.

Volgende zaterdag ontvangen we in de Galeistraat het team van K.RC Mechelen en dit om 13u30.

Opa