U15 – Sp. Tissel (4-6)

OPSTELLING GRASHEIDE: Senne De Raet(#18), Renzo Holemans(2), Ferre Van den Eynde(3) “C”, Luca Bosmans(4), Robbe Van Den Put(5), Jordi Schoeters(6), Jari Ceulemans(8), Rik Nys(9), Bono Roosen(10), Wijns Isahia(11), Sander Goyvaerts(12), Wout Bosmans(14), Twan Van Egdom(16) en Sander Bruylant(17).

COACH: Glenn Van den Broeck MANAGER: Danny Bosmans

PERIODESTANDEN: 1-1, 2-1//0-3 en 1-1

DOELPUNTEN GRASHEIDE: 14’ en 66’ Sander Bruylant, 28’ en 34’ Twan Van Egdom.

Tisselt B, met allemaal spelers die in 2006 het levenslicht zagen, opende de debatten in overdrive en na nog geen 30 seconden viel de bal reeds boven op het dak van Senne De Raet. Even later opende Mathias Roels met een onhoudbare schuiver de score. Stilaan kwamen de geelhemden meer en meer in de wedstrijd en we noteerden kansen van Rik,Luca en de jarige Renzo(foto). Een mooie pass van aanvoerder Ferre werd in één tijd verlengd door Jari naar spits Sander Bruylant die na een spurtje Luca Callaerts het nakijken gaf. Senne stopte in de aanvangsfase van de tweede periode een slechtgenomen penalty en bij de daaropvolgende tegenaanval fietsten Robbe en Jari iedereen op de rechterzijde voorbij en konden Twan nog bereiken…die trapte slecht naar doel en zag tot zijn eigen verbazing het leder tussen de benen van het nummer 1 in doel verdwijnen. Tisselt maakte opnieuw gelijk ….Wout snoepte een bal af, passeerde naar Jordi Schoeters die met een quasi perfecte voorzet onze nummer 16 toeliet om opnieuw te scoren(3-2).

Bono schoof in de tweede helft een bank vooruit waardoor het thuisspel meer naar de linkerkant verhuisde. Bij 3 tegenprikken van de rood-witte bezoekers stond er plots 3-5 op het scorebord. Grasheide speelde een uitstekende slotperiode en kwam door toedoen van Robbe, Jordi, Bono,Sander G. en Sander B. nog tot 4-5 terug. Bij een dodelijke tegenaanval in de slotminuut legde Stan Moerenhout de 4-6 eindcijfers vast van dit aangenaam kijkstuk.

Opa