FC Katelijne C – u15 (2-3)

OPSTELLING GRASHEIDE: Senne De Raet(GK #18), Renzo Holemans(2), Torben Thissen(4), Jordi Schoeters(6), Matisse Geens(7), Jari Ceulemans(8) “C”, Thomas Vanhove(9), Bono Roosen(10), Isahia Wijns(11), Thibaud Artoos(13), Wout Van Aert(14), Arne Nijs(15), Twan Van Egdom(16) en Sander Bruylant(17).

COACH: Gert Roosen/ Danny Wijns  MANAGER: Danny Bosmans

SCHEIDSRECHTER: Eli Bonheure

PERIODESTANDEN: 1-1, 1-0,0-1 en 0-1

DOELPUNTEN GRASHEIDE: 3’ Bono Roosen 44’ Twan Van Egdom en 63’ Sander Bruylant

Eerst laten we scheidsrechter Eli Bonheur aan het woord” Een referee is vanaf dit seizoen geen neutraal voorwerp meer! Een bal die de fluitenier raakt is automatisch een scheidsrechterbal”.

Het begon meer dan goed voor Grasheide! In het begin van de match stroomde Jordi de bal door naar Matisse die de deze week jarige Bono Roosen(°09.10.2005-foto) op zijn wenken bediende en het stond 0-1 op de tabellen. Geelblauw was nog aan het juichen toen Said Abrouch, de beste man op het terrein, er 1-1 van maakte. Verder zagen we nog wat plaagstootjes van Arne en Jari voor de pot. Het tweede bedrijf was het minst goede ondanks een mooie aanval van Thomas naar Wout die door Torben net werd gemist…en toch kon Katelijne met een 2-1 bonus gaan rusten.

Danny Wijns:”Onze derde periode was de beste” met de mooiste aanval van de wedstrijd: het begon bij Jari Ceulemans die Renzo de lijn deed afdweilen, deze devieerde messcherp het leder in de 43 van Twan die vanop 25 meter de trekker overhaalde.(2-2)

De laatste 20 minuten begonnen sterk voor de geelbloezen! Laatste man Thibaud Artoos zette Bono in de startblokken die enkele seconden later het stokje doorgaf aan de vrije spits Sander Bruylant die zo de winninggoal maakte. Men een gestrekte duik en vierdubbele gehurkte karpersprong hield Senne in de slotfase zijn netten nog schoon ondanks een sterk aandringende thuisploeg. Medecoach Gert Roosen vatte later de wedstrijd goed samen: ”Juiste uitslag”.