SK Wavria – U15

OPSTELLING GRASHEIDE: Rik Nys(#1-GK), Fabrice Van Oosterwijck(2), Ferre Van Den Eynde (3), Luca Bosmans(4), Robbe Van Den Put(5)”C”, Jordi Schoetens(6), Matisse Geens(7), Jari Ceulemans(8), Bono Roosen(10), Thibaud Artoos(13), Sander Goyvaerts(14), Twan Van Egdom(15) en Senne De Raet(16).

COACH: Glenn Van den Broeck MANAGER: Tom Van Den Eynde

SCHEIDSRECHTER: Dirk Thys

PERIODESTANDEN: 0-1,0-0//2-1 en 1-1

DOELPUNTEN GRASHEIDE: 14’ Bono Roosen(0-1), 43’ Twan Van Egdom(0-2) en 75’ Robbe Van Den Put(3-3).

Grasheide nam onmiddellijk de Waverse stier bij de horens en dat mondde uit in kansen en kansjes van Bono, Matisse en Jari. Na een kwartier stuurde Sander de jarige Thibaud Artoos (°19.10.2005 –foto) in de loopgraven, deze gaf op het juiste moment het leder door aan Bono die de Waverse doelman Brent Vanderbist(naam onthouden!) het nakijken gaf. Ook in het tweede kwart mogelijkheden bij de vleet terwijl Fabrice-Ferre-Robbe en Jordi achteraan het ijzeren gordijn gesloten hielden…..blauwgeel bleef drukken en was meestal gevaarlijk langs de flanken van Jari en Bono. De Waverse keeper Vanderbist werd plots in de  spits geposteerd en het tij keerde. Even voor de pauze moest onze portier Rik Nys nog gevat uitkomen om de gelijkmaker te verhinderen.

180 seconden na de break kregen we de mooiste aanval van de wedstrijd! In de kluts streelde Luca de bal door tot bij Matisse die Twan in de “rue du goal” loodste en 0-2 was het resultaat. Grasheide bleef de betere ploeg maar aan de andere kant maakte het dodelijke duo Vanderbist en Verhaegen er op enkele minuten tijd 2-2 van . Thibaud kreeg als opdracht de levensgevaarlijke Vanderbist  te schaduwen maar geen nood voor de mauven want het was dat ander ambetant manneke  Alessandro Verhaegen die onze Rik Nys kon verschalken(3-2). Enkele minuten voor het einde kwam een bezoekende hoekschop op de kruin van Senne De Raet die panklaar kapitein Robbe Van Den Put toeliet om in het dak van het doel te schieten(3-3). In de slotfase moest Sander Goyvaerts nog vervangen worden wegens een knieblessure.

Al bij al een redelijke wedstrijd waar veel meer inzat dan een gelijk spel.

OPA