FCM Hallaar – u15 (1-5)

OPSTELLING GRASHEIDE: Senne De Raet (#18) , Fabrice Van Oosterwijck (2), Ferre Van den Eynde(3), Luca Bosmans(4), Robbe Van den Put(5) “C”, Jordi Schoetens(6), Renzo Holemans(7), Matisse Geens(8), Twan Van Egdom(9), Bono Roosen(10), Isahia Wijns(11), Sander Goyvaerts(12), Wout Bosmans(14) en Sander Bruylant(17).

COACH: Glenn Van den Broeck  MANAGER: Danny Bosmans

PERIODESTANDEN: 1-0,0-0// 0-2 en 0-3

DOELPUNTEN GRASHEIDE: 48’ en 58’ Sander Bruylant(1-1 en 1-2), 68’ en 73’ Renzo Holemans(1-3 en 1-4) en 74’ Twan Van Egdom(1-5).

GELE KAARTEN: Lorenzo Vermeulen(H) en Jordi Schoetens(G).

Een wedstrijd met 2 gezichten! Een rommelige eerste helft en een beter slot nadien…zonder echt goed te spelen.

Grasheide trok vanaf minuut 1 in de aanval en onze startende klok noteerde reeds een sluw pasje van de Ferre naar Sander B. die zeker moet gedacht hebben dat de deklat hoger lag. Kansen na mogelijkheden werden gemist en na een waar gefoefel moest Senne zich  na een kwartier omdraaien(1-0).

Sander G. (foto) miste in het tweede kwart de mogelijke gelijkmaker en hoe Wout en Luca en Robbe  en Isahia en zich ook inspanden… het spelbeeld veranderde niet. Rommel afgewisseld met buske stamp.

Na de nodige tactische bijstellingen van coach Glenn was het toch wat beter in de tweede helft. Eerst verijdelde Bono met een ultieme tackle een half gemaakt doelpunt . Langs de andere kant maakte onze spits Sander Bruylant zijn gemakkelijkste goal ooit. De Halderse ballenplukker Jens Cools trapte pardoes in de sloffen van Sander die zelfs de tijd had om “dank U” te zeggen(1-1). Het regende kansen voor SV (o.a.Sander G. en Wout) en even voor het einde van de derde periode smoorde Robbe de bal door naar onze nummer 17 en Grasheide stond op voorsprong.

Tussen minuut 68 en 74 kregen we nog 3 bezoekende treffers te zien. Tweemaal werd Renzo, door Fabrice en Twan,   in het straatje gestuurd en evenveel keren trof hij raak. Enkele seconden later landde een bal van dezelfde speler boven op de dwarsligger. Matisse  gaf Twan nog een duwtje om de eindstand (1-5) vast te leggen.

Nu vrijdag om 18u30 speelt ons team in Niel tegen Hemiksem A voor de Lava-beker. Om 13u30 zaterdag krijgen we de laatste competitiewedstrijd tegen Katelijne.

Opa