U15 ronde verder in de LAVA-beker

26.12.2019  LAVABEKER  U15  SV GRASHEIDE – KFC  WINTAM  8-1

OPSTELLING GRASHEIDE: Rik Nys(#1), Fabrice Van Oosterwijck(2), Ferre Van den Eynde(3) “C”, Matisse Geens(4), Robbe Van den Put(5), Jordi Schoetens(6), Renzo Holemans(7), Jari Ceulemans(8), Bono Roosen(10), Isahia Wijns(11), Twan Van Egdom(16) en Sander Bruylant(17).

COACH: Glenn Van den Broeck  MANAGER: Tom Van den Eynde

PERIODESTANDEN: 2-0,0-0//2-0 en 4-1

DOELPUNTEN: 1’, 55’ en 62’ Sander Bruylant, 14’ en 71’ Bono Roosen, 59’ en 74’ Twan Van Egdom, 79’ Own goal.

Grasheide nam een droomstart! Fabrice veroverde het leder, passeerde naar Matisse die met een mooi binnendoortje spits Sander op zijn wenken bediende(1-0). Halverwege de eerste periode zagen we een mooie aanval die begon bij Robbe, deze legde breed naar Isahia waardoor de vrijstaande Jari onze nummer 8(Jordi Schoetens) mooi voor de kooi afzonderde….uit een schuine hoek schoot Jordi op de paal, de bal ging dan naar de andere paal om daarna koppig de verkeerde kant van het net te kiezen. Bono maakte er even later toch 2-0 van(aangevers Fabrice en Ferre).

Bij vele van onze spelers lag de kerstkalkoen van gisteren nog zwaar op de maag want in de tweede periode zagen we gewoon niets! Even na de rust trapte Renzo op de paal …de goedgevolgde Sander maakte daarop de gemakkelijkste goal van de dag. Na een mooie spurt op links telefoneerde Bono(de beste man op het terrein – foto) even naar Twan(4-0) en de wedstrijd was dan al gespeeld.

In de slotfase kregen we nog 5 rozen te zien! Een slim uitgevoerde trap van Matisse werd door Sander briljant omgezet(5-0). Onze doelman Rik Nys ging in de voeten van het groene nummer 8 en diezelfde speler kende geen genade bij een licht toegekende elfmetertrap. Dan moest de mooiste treffer nog komen!!! Ferre stuurde Bono op wandel, deze kapte 3 man uit en legde beheerst in de rechterbenedenhoek. Twan(assist Renzo) maakte er 7-1 van en in de slotseconde zwiepte dezelfde speler een corner voor doel die door een Wintammenaar tegen de eigen touwen werd gewerkt.

ANDERE WEDSTRIJDEN:26.12.2019 OOK IN SCHELLE-kwart finale

Bonheiden – Bornem(U14)          5-1

Hombeek – Willebroek                3-3         Penalty’s 3-1

OLVE – Wintam A                          2-0

HALVE FINALES: ZATERDAG 22 FEBRUARI 2020 : TERREIN FC MARIEKERKE

 11u       BONHEIDEN – HOMBEEK

 15u       S.C. OLVE – SV GRASHEIDE

Opa

PS.Volgens Danny Wijns (trainer U17-kent de U15 reeks goed) is de match Bonheiden – Hombeek een vooruitgeschoven finale.