u15b – Wiekevorst (4-14)

OPSTELLING GRASHEIDE: Senne De Raet(#18), Elias De Roeck(2), Isahia Wijns(3), Matisse Geens(4), Thomas Vanhove(5), Sander Goyvaerts(6) “C”, Renzo Holemans(7), Jens Van Winkel(8), Torben Thissen(10), Luca Bosmans(14) en Twan Van Egdom(16).

COACH: Rudy Olijslagers MANAGER: Danny Bosmans

SCHEIDSRECHTER: Danny Bosmans

PERIODESTANDEN: 0-5,1-7// 1-2,2-2

DOELPUNTEN GRASHEIDE: Renzo Holemans 1, Twan Van Egdom 1, Thomas Vanhove 1 en Matisse Geens 1.

Deze ontmoeting werd op een kleiner veld gespeeld en dit met 8 tegen 8. Wiekevorst heeft hetzelfde probleem als Grasheide: onvoldoende spelers om 2 volledige elftallen te bevolken! Daarom spelen de bezoekers enkel wedstrijden 8 tegen 8 alhoewel de meegereisde aanhang van Wiekevorst de “Grasheidense oplossing” om jongere spelers aan het team toe te voegen als ideaal  beschouwen.

Wiekevorst, versterkt met 3 van hun beste A-spelers (nummer 17,29 en 32) nam een wervelende start en voor we alles genoteerd hadden stond er al 0-5 in ons kladschriftje. Enkel Jens Van Winkel schoot in de 8ste minuut op de verkeerde kant van de paal.

We waren al blij dat Renzo na minuut 35 van ver kon tegenscoren tegen de bezoekende pletwals.

Na de thee verscheen de zwartgele kapitein (#17-beste man op het plein) tussen de palen en Twan kon hem zelfs in de na-rust-aanvangsseconden (aangevers Matisse en Luca) de gaten van zijn netten laten aanschouwen. Veel te laat kwamen Torben en compagnie in ‘de’ wedstrijd, met rozen van Thomas(assists Elias  en Luca) en ‘ouderdomsdeken’ Matisse (voorzet Isahia) ….. de 4-14 tegen dit Wiekevorst is een meer dan een eerbaar resultaat.

OPA