U15a – Aartselaar (4-2)

OPSTELLING GRASHEIDE: Senne Deraet(#18), Fabrice Van Oosterwijck(2), Ferre Van den Eynde(3), Thomas Vanhove(4), Robbe Van den Putte(5) “C”, Jordi Schoetens(6), Jari Ceulemans(8), Bono Roosen(10), Isahia Wijns(11), Thibaut Artoos(13), Arne Nijs(14) en Sander Bruylant(17).

COACH: Gert Roosen  MANAGER: Tom Van den Eynde

PERIODESTANDEN: 1-1,0-0//2-1 en 1-0

DOELPUNTEN GRASHEIDE:  12’  en 58’ Sander Bruylant, 45’ Thibaut Artoos en 63’ Thomas Vanhove.

De 4-2uitslag is een juiste weergave van de wedstrijd. Na 2 minuten floot de piepjonge referee(18 jaar – een echt talent) een fout!!!!!  op “Beireke” !!! Beireke was, zoals hij reeds 40 jaren doet, het nodige inkomgeld aan het ontvangen maar hij bevond zich juist naast het plein en had geen armband aan. Hij weigerde het veld te verlaten. Goed voor een glimlach…

Na 12 minuten kreeg SV een vrije schop, een fout op Arne Nijs,  juist op het halve maantje voor de backlijn. Sander zette zich achter de bal en krulde deze in de winkelhaak(1-0). Nog geen minuut later een penalty aan de overkant en de bezoekende kapitein Wannes Cardon zette Senne op het verkeerde been.(1-1).

De tweede periode was zoals het weer…veel mist! Halverwege dit kwart schoot Aartselaar op de lat en in de herneming ging de bal huizenhoog over … een grote verwittiging.

Na de thee kwamen de geelblauwen veel gemotiveerder uit de kleedkamer. Ferre, Jordi en Isahia ruimden alles achteraan voortreffelijk op terwijl het vooraan kansen regenden! Bono opende enkele malen zijn trukendoos, Fabrice gaf de nodige steekballen naar links en rechts en werkpaard Jari was overal te vinden. Op het einde van de derde periode kregen we nog 3 rozen voorgeschoteld: Eerst Thibaut (aangeven Jordi en Robbe  2-1) en even later dweilde Jari de linkerkant af waardoor Sander nogmaals kon scoren. In de slotseconde milderde Wannes Cardon nogmaals voor Aartselaar.

Het viel ons gans de wedstrijd op dat Senne goed meespeelde en zo ook trapte hij van ver naar Bono die Thomas Vanhove op het juiste moment bediende(4-1). Het gelukkigst was de zus van Thomas die luidkeels uitriep:”Vanavond pizza bij ons thuis”.

OPA

Foto: inspectie van de schoenen voor de wedstrijd.