Rijmenam – u15a (1-3)

OPSTELLING GRASHEIDE: Senne Deraet(#18), Fabrice Van Oosterwijck(2), Ferre Van den Eynde(3) “C”,Matisse Geens(4), Robbe Van de Put(5), Jordi Schoetens(6), Renzo Holemans(7),Jari Ceulemans(8), Bono Roosen(10),Guus Verschueren(11), Twan Van Egdom(13) Arne Nijs(14), en Sander Bruylant(17).

COACH: Glenn Van den Broeck MANAGER: Tom Van den Eynde

PERIODESTANDEN: 0-1,0-1//0-0 en  1-1

DOELPUNTEN GRASHEIDE: 14’ Matisse Geens(Pen), 33’ Renzo Holemans en 65’ Bono Roosen

GELE KAART: Peter-Jan Van Lint(R).Herhaalde ‘liefdeswoorden’ aan Sander Bruylant

Ook onze U15-formatie maakte, even voor het afsluiten van de transferperiode, een fameuze aanwinst!! Guus Verschueren(26.08.2005-foto) had zelf gevraagd(daarvoor U17) om een stapje terug te mogen zetten naar Grasheide U15. In de wedstrijd vandaag werd hij als laatste man uitgespeeld en krijgt van ondergetekende een “Grote Onderscheiding”.

Na de gebruikelijke studieronde was het Grasheide dat meestal de rechthoek van leider Rijmenam omsingelde met kansjes van Jari,Arne, tweemaal Sander en linker halfback Robbe. Na 14 minuten (een lichte-aangeschoten bal)…..penalty! Vaste penaltytrapper Matisse Geens liet zien dat hij op dat gebied beter is dan Lamkel Zé(Antwerp) en de 0-1 stond in ons boekje. Even later kon SV van geluk spreken toen een ver afstandsshot, gedragen door de wind, juist naast de geraamten van Senne viel.

Ondanks de halve stormwind waren het de bezoekers die het heft in handen namen! Alles begon bij de afweerzone Jari-Ferre-Guus-Jordi-Robbe, aangevuld met de vleugels Fabrice en Arne. Dan de tweede goal van Grasheide! Onder het motto ‘erin geloven’ stal Renzo de bal, ging op snelheid door en rondde prachtig overhoeks af(0-2).

In de tweede helft stond er alleen nog Grasheide op het”Bie Pelgrims terrein” (= C-plein van Rijmenam). Onze mannen hadden een dubbel voordeel! Windaf en bergaf! De thuisploeg kwam nog amper tweemaal in de buurt van Senne Deraet maar toch werd het nog 1-2. Eén van de mooiere blauwgele aanvallen , met tussenstations Matisse-Renzo en Twan , werd door Bono volgens de regels van de kunst afgerond(1-3). Juiste uitlag.

Opa