Heindonk – u15a (1-0)

OPSTELLING GRASHEIDE: G: Thibo Becart (#21), Twan Van Egdom (2), Ferre Van den Eynde (3), Robbe Van den Put (5) “C”, Jordi Schoetens( 6), Jari Ceulemans (8), Isahia Wijns (10), Guus Verschueren (10), Matisse Geens (12), Thibaud Artoos (13), Arne Nijs (14) en Sander Bruylant (17).

COACH:Glenn Van den Broeck  MANAGER: Tom Van den Eynde

PERIODESTANDEN: 0-0,1-0//0-0 en 0-0

Grosso Modo kunnen we deze ontmoeting in twee delen! Voor de thee was Heindonk de betere ploeg, daarna zat  Grasheide meestal aan de stuurknuppel. De openingsfase was van beide zijden lamlendig … bewijs daarvan…. pas na 6 minuten zag een keeper voor de eerste maal een bal. Daarna nam Heindonk, in een mooie oranje-donkerblauwe uitrusting, lichtjes de overhand en creëerde mogelijkheden langs uitblinker Stan Moerenhout (12) . Grasheide trachtte openingen te vinden langs de flankspelers Arne, Thibaud, Jari en Robbe. Het was deze Robbe die op het einde van de eerste periode voor groot gevaar zorgde. In het tweede kwart vertrokken de meeste bezoekende prikken vanuit de verdedigingslinie Guus, isahia, Jordi en Ferre maar het was daarna een schier onmogelijke opdracht voor Twan en Matisse om spits Sander in stelling te brengen. Na 38 minuten moest “nieuweling” Thibo Becart(keeper-foto) plat na een strakke pegel van voornoemde Stan Moerenhout. Na 39’ trokken de bezoekers iets te hard aan de noodrem en speler Ametist zette de penalty om.

Na de rust was Grasheide de dominerende ploeg. Het begon met een mooie steekpas van Twan naar Sander die niet naar wens kon besluiten. Verder goede momenten voor de thuiskooi van Jordi, Jari, Matisse, Robbe,Thibaud en een kopbal van Sander. Geelblauw, dat alles op de aanval zette, kon van geluk spreken dat Heindonk in de slotfase nog op de paal schoot en… daarna omspeelde Ametist  de uitstekende portier Thibo…. had een open goal maar Guus stuurde op het laatste moment de bal nog naar voorbij ons huus.

Coach Glenn was na afloop redelijk tevreden: “Heindonk speelt goede voetbal en we verdienden een gelijk spel. De eerste helft was slap, daarna hebben we gevochten met veel inzet maar vooraan geraakten we niet in ons gebruikelijk ritme”.

OPA