U15b – Beerzel (4-1)

OPSTELLING GRASHEIDE: G:Senne De Raet(#18), Mauro Haevelaers (2), Arne Nijs(3), Renzo Holemans(4), Torben Thissen(5), Twan Van Egdom(6), Thomas Vanhove(7), Jens Van Winkel(8), Matisse Geens(9) “C”, Isahia Wijns(11), Tristan Knaepen(12), Wout Bosmans(14), Robbe Van den Put(16) en Sander Goyvaerts(17).

COACH: Rudi Olieslagers  MANAGER: Danny Bosmans

SCHEIDSRECHTER: Abdellah Calvin

PERIODESTANDEN: 1-1,2-0//1-0 en 0-0

DOELPUNTEN GRASHEIDE: 16’ Twan Van Egdom, 33’ Sander Goyvaerts, 38’ Mauro Havelaers en 41’ Jens Van Winkel.

Graag willen we beginnen met de uitblinker van deze match! De amper 15jarige referee Abdellah Calvin(Hever). Wij konden hem op geen enkel foutje betrappen! Een echt talent! Ook dient gezegd te worden dat beide teams mooi binnen de lijntjes kleurden.

Het is een meer dan een goed idee van het jeugdbestuur om telkens 2 U13-spelers te laten proeven van het deze U15competie. Ditmaal waren de uitverkorenen  Jens Van Winkel en Mauro Haevelaers.

Grasheide begon bij dit winderig weer met de wind in de poep en na 6 minuten resulteerde dit in een afstandsschot van Isahia dat door de benen van keeper Bart Bosschaert tegen de paal een eenzame dood stierf. Zijn tweelingbroer Tom (Bosschaert) verraste nadien onze portier Senne met een onhoudbare overhoekse trap(0-1). SV was plots wakker geschud en kreeg goede uitzichten langs Wout en Arne. Vier minuten voor de eerste minipauze belandde een flauwe crosspas van Robbe in de pootjes van Thomas die de stormram doorgaf aan Twan en alles was te herdoen(1-1).

Meer swoeng in de aanvang van de tweede periode! Renzo schakelde een viteske hoger en besloot tweemaal nipt naast. Tristan Knaepen, op het laatste moment ingevallen voor de zieke Luca Bosmans, jaste het leder door naar Torben die doorklikte naar Sander en de 2-1 was geboren. Daarna stond Mauro(foto) drie keer na mekaar in ons schriftje. Eerst kopte Mauro op de lat, dan onderschepte hij een terugspeelbal en vervolgens sneed hij op links door om daarna vanop afstand de 3-1 aan te tekenen.

Tijdens de rust had Frank De Boosere de knop van de windkracht met 2 Beaufort hoger gezet. In de aanvangsseconden draafde onze ‘captain’ Matisse listig de bal door naar Jens Van Winkel  die zo de eindscore kon vastleggen. In de slotfase trok Twan nog even op wandel, peilde door  naar Tristan die Torben voor de doelmond afzonderde maar de kwaadwillige bal koos de verkeerde kant van de staak.

OPA